Şimdi Ara

Motul mu liqui moly mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
56.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

La yagin neyinden memnun kaliyonuz anlamiyom ki motorun icinde mi yasiyorsunuz
    koruyuculuğundan
    20 yaşındaki düldül sürekli hararet yapmasına rağmen yatak sarmadıysa liqui moly sayesinde
    üstelik liqui moly sayesinde bu düldülü masraflarına rsğmen kar ederek satabildim
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Düldül nedir hocam
  • Hocam hiç liqui moly kullandınız mı motul daha kaliteli baba göre ya sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazadov1234

Doğru dpf li ama 2015 ile 2018 olması lazım çünkü bendeki 136 lık sizin baktığınız 128 lik 128 lik ler euro5 motor 136 lıklar euro 6 bi fark vardır
    Aynı şekilde aramayı güncelledim ve aynısı çıkmakta. Shell ve Castrol ise önermiyorum. Size de tavsiyem hala geçerli

Motul mu liqui moly mi

• zazadov1234 Z kullanıcısına yanıt
    henüz kullanmadım ama deneyeceğim...
  • acomputerengineer A kullanıcısına yanıt
    Hm tamam hocam sağolun peki ya siz motul kullandınız mı arada fark varmı varsa neler
  • Etrafınızda kullanan varmı liqui moly i
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Aynen öyle. Sonuçta bunlar yağ ve üzerindeki yazılar "tam sentetik" yazdığı sürece aşırı bir özellik aramaya gerek yok.
    Sizce piyasadaki her "tam sentetik" yağ aynı kalitede mi?

Lubco'da tam sentetik yağ olduğunu söylüyor, Castrol'de , Shell'de , Liqui Molly'de, Motul'da. Sizce Lubco alınabilecek bir motor yağımıdır?

Araç için motor yağ en önemli sarf maddelerinden birisidir, ucuza kaçmak arabanızın ömründen çalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazadov1234

Hm tamam hocam sağolun peki ya siz motul kullandınız mı arada fark varmı varsa neler
    Bundan önceki yağım Castrol'dü . Onun arasındaki farkları söyleyebilirim.

1. Rölanti sıcaklığına daha hızlı ulaştı.
    2. Yağın ömrü kesinlikle daha çok uzadı. Castrol 10. aydan itibaren bozulma emareleri gösterirken Liqui Moly 12. ayın ortalarında bozulma emaresi gösterdi. (Bozulmadan kastım motor sesi artması, rolanti sıcaklığına artması vs. )
    3. Burası kendi fikrim -- Yüksek hızlarda motoru daha iyi koruduğunu düşünüyorum.
    Hmm tamam hocam sağolun cevabınız için
  • zazadov1234 Z kullanıcısına yanıt
    hayır yok maalesef...
    Ben Castrol ve türevlerinden bahsettim. Buyrun size göstereyim PO dediğimiz yağı genelde insanlar burun kıvırır, gayet güzel bir yağ. 5-30 Partiküllü aldık dükkana ufak araba işi yapmıyoruz bir müşterimiz için aldık gayet güzel, kullananlar öyle söyledi. Biz de Castrol yerine PO 5-30 yağı kullanıcaz.
  • Motul mu liqui moly mi Motul mu liqui moly mi

• Bu ikisinden hangisi sıcağı en az yükselir bi arkadaş motulda en yüksek 120 liqui moly de 130 görmüş
  • Arkadaşlar motulden liqui molye geçen yada liqui molyden motula geçip fark hisseden varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Aynen öyle. Sonuçta bunlar yağ ve üzerindeki yazılar "tam sentetik" yazdığı sürece aşırı bir özellik aramaya gerek yok.
    Dediğinize katılıyorum, "Tam Sentetik" yazan bütün yağlar aynıdır. Misal; Bütün binek araçların ortak ismi "Otomobil"olduğu için, Mercedes ile Doğan SLX arasında hiç bir fark yoktur.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Doğru yok ama kalite farkı var
  • 1.6 crdi Elantram vardı. Öncesinde Shell motor yağı kullanılıyordu. Daha sonra Motul 8100+ kullandım. Ne yakıtta ne gidişte ne seste en ufak bir fark hissetmedim. Şimdiki aracım Ford. Bunda da liqui moly kullandim. Önceki yağa kıyasla yine hiçbir fark hissetmedim. Bahsettiğiniz her iki yağ da kalitelidir. Motoru korur, yağlar, temizler. Yani yapması gerekeni yapar. Yanma ve yoğunlaşma dereceleride birbirine yakındır. İkisi arasında sizin hissedeceğiniz kadar bir fark yoktur. Ucuz olanı almak daha mantıklı olacaktır.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Canım kardeşim bir önceki mesajda belirttim. Genelde kalitesiz dediğiniz Petrol Ofisi partiküllü yağı kullananlara soralım. Sanayide bulunduğum için söylüyorum ki "atla deve" kadar fark yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.