< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Motul mu liqui moly mi (3. sayfa)
-
-
Doğru. Hiç bir yağda dağ taş fark yok ama en iyisi hangisi onu öğrenmeye çalışıyoruz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Liqui moly long life 150.000ve üzeri için araçlar için tavsiye ediliyor. Yüksek km li araçlar için geliştirilmiş bir yağ long life
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yaglar vw sertifikalı ve benim bildigim 4 yag var bu şekil senin dediğinde vw 505/507 varmı
Yanlış bilgi lm long life almanyada servislerde kullanılıyor hatta castrolden bile iyi olduğunu söyleyenler var ilk yag olarak bile kullanılır deniliyor
Merdivenaltı dışında yağlar dediğiniz gibi. Çoğu farklar biraz psikolojik gibi ama -
220 ile giderken motul yağ sıcaklığı
Motulun her yağı iyi değil. Teknik özelliklere bakılmalı, karşılaştırılmalı.
Liqui moly genel olarak daha iyidir.
Viskozite endeksi vs. yüksek.
Turkiye piyasasında en iyi yağ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 18 Temmuz 2019; 12:42:14 >
Ekonomik yakit konusunda 5w30 eco engry kullaniyorum hths degeri 3.2 ama hths degeri yüksek olan yani sicakliğa dayanikli yağlarda hths degeri 3.5 ve üstüdür. hths degeri 3.7 yağ 5w40 motul x-cess olan yağdir şahsen motul derim..aracin 5w40 öneriyosa motul x-cess öneririm pişman olmazsin ama arac dizel ise motul 5w30 fe öneririm yada arac onayina sahip yağ kullanman daha saglikli..!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 18 Temmuz 2019; 13:20:49 >
Bana göre en iyisi motul yüksek devir ve sıcakkıkda saha iyi testlerdede öyle gösteriyor
Şimdiye kadar kullandığım en iyi yağ motul -
Motulun onlarca yağından üst düzey birini test edip sanki tüm yağları aynı kalitedeymiş veya performanstaymış gibi sunuluyor.
Çok iyi yağları doğru ama hepsi değil pek azı.
Bu arada iki cesit ecoenergy var.Biri 3.2 eski versiyon,digeri 3.4 yeni.Eski 4 uretici onayli.Yeni iki.
Petronas Pure Energy STAR Alfa Romeo için geliştirilmiş. Daha çok Fiat standartlarını karşılıyor.quote:
Orijinalden alıntı: reko
Bu yaglar vw sertifikalı ve benim bildigim 4 yag var bu şekil senin dediğinde vw 505/507 varmı
Mercedes'in F1'de sponsoru Petronas. Alman araçları içinde yağları mutlaka vardır.
VW için bilemiyorum hocam. Servis bakımını yapıp geri veriyordu arabayı. Ne koyuyorlardı hiçbir fikrim yok. Ama Petronas'tan ben memnunum. Castrol magnatec'e göre bariz kaliteli bir yağ. Motor direk belli ediyor farkı.
Hocam çoğu iyi kötü olanlar eski üretim zaten liqui moly le aralarında çok fark yok ama genel olarak iyi eski yağlarıyla karıştırmayın
GM üretimi 1.6 CDTi motorlar için Liqui Moly. -
Motul'dan Liqui Moly'e geçtim. Liqui Moly Long Life muhabbeti 150 bin km öncesi sonrasıyla alakası yok ordaki kastı VW kodlarından 2 Yıl, 30 bin KM değişim aralığına yeterli olduğunu gösteriyor. Bu ülkemizde VW-Doğuş Oto ile birlikte 1 Yıl, 15 bin KM olarak değiştirilmiş. Dolum olarak özellikle Almanya olduğu için Liqui Moly tercih ettim, Motul'da Fransa dolumdu. Herşeyin sahtesinin yaygın olduğu ülkemizde gıda da bile türlü türlü hilelere başvuran sözde esnaflardan, işletmelerden dolayı yurt dışı dolum bana daha mantıklı geliyor ki onuda güvenilir(distribitör bayileri) yerden temin etmek lazım piyasada özellikle Motul'un çakması çok.
-
araç astra 1.4t 2015 otomatik
2018'de dexos2 gm koydurdum yanlış o turbo için dexos1 gen2 koyacaksın dediler iyi dedim koydum.sonra l.moly koydum toptech yukarıda resmi var o da dexos1 gen2.sonra gm'nin dexos1 gen2'sini koydum ama l.moly bir çıktı leş gibi.farklı bir ustaya gitmiştim adam korktu bu ne ya oldu.bir arkadaş da dedi ki sağlam temizlemiş.sonra yine gm dexos1 gen2 koydum sonra bu sene yine l.moly koydum.iki yağ da motoru çok çabuk ısıtıyor bir fark görmedim ben ya ikisi de iyi ya zaten doğru yağ kullanınca farketmiyor bilemiyorum.
-
Liqui moly, motul, mobil
Hangisi ucuzsa onu al. Belirgin bir fark yok aralarinda. 3'üde kalitelidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X