Şimdi Ara

Motul mu liqui moly mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
56.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaşlar arada kaldım motul x clean 8100+ mı yoksa liquli moly toptec4200 longlife3 mü (SICAĞA DAYANIKLIK) kendini bozmamada en iyisi hangisidir teşekkürler

• İkiside kalite markalar ama piyasada motulun sahtesi çok dikkat edin.
  • lique moly. "Araç üreticilerinin tavsiyelerine bağlı olarak 50,000 km'ye veya düşük kilometre yapan sürücüler için 2 seneye varan uzun yağ değişim aralıkları sağlar." diyor.

motul. 30,000 km veya 2 yıl dayanabilir diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 15 Temmuz 2019; 18:13:46 >
  • Petronas Selenia öneririm. Özellikle Pure Energy serisini.
  • L.m.
  • petronas selenia pure energy
  • Motul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    selenia mı castrol mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Liqui Moly, aracının marka,model ve motorunu söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • acomputerengineer A kullanıcısına yanıt
    1.6crdi Accent blue kararsız kaldım hangisi daha iyi L.M mi motul mu
  • Motul yağ alıcaktım kesindi ama birden karşıma liqiu moly geldi karsız kaldım sıcak aylarda özellikle sıcak da ve soğukda en iyi performansı veren yağ hangisi cevaplarınız için teşekkürler
  • Bence Liqui Moly
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Hiç kullandınız mı bu 2 yağdan birini
  • Merhaba,

Aşağıdaki fotoğrafta sol üst kısımdaki veriler doğru ise (aracınızda DPF var ise) size önerim Molygen New Generation 5W-30 DPF olur. Kendi aracımda da bundan kullanıyorum ve çok memnunum.(Arabsm Hyundai veya dizel değil)

Motul mu liqui moly mi

Motul mu liqui moly mi

Link olarak :
    www.rulmancim.com
    Liqui Moly Molygen 5w30 Partiküllü DPF C3 Yeşil Motor Yağı 4lt 21225 2019 Üretim LIQUI-MOLY
    https://www.rulmancim.com/urun/liqui-moly-molygen-5w30-partikullu-dpf-c3-dexos2-mb-229-52-4lt-21225

• motul'un sahtesi çok dikkat edin. ben orijinal motul derim.

motul, castrol, petronas selenia, mobil gibi yağları kullandım daha önce. en memnun kalmadığım yağ petronas idi. en memnun kaldığım ise motul.

şu an aracımda 5-30 motul xclean fe var. memnunum.
  • 2 yağın da aşırı abartıldığını düşünüyorum. Macera aramaya gerek yok, Castrol edge almak en iyisi derim.
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Sonuçta bunlar yağ ve üzerindeki yazılar "tam sentetik" yazdığı sürece aşırı bir özellik aramaya gerek yok.
  • Vallahi bildiğim kadarıyla motul sıcakda daha dayanıklı liqu moly soğukda daha akışkan
  • Kimisi diyor liqu moly de gress yağı var yani hile var ne kadar doğru
  • acomputerengineer A kullanıcısına yanıt
    Doğru dpf li ama 2015 ile 2018 olması lazım çünkü bendeki 136 lık sizin baktığınız 128 lik 128 lik ler euro5 motor 136 lıklar euro 6 bi fark vardır
  • La yagin neyinden memnun kaliyonuz anlamiyom ki motorun icinde mi yasiyorsunuz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.