Arkadaşlar geçen gün windowsta problem yaşadım ve "onar" seçeneğini kullanarak windowsu tekrar yükledim. Şimdi mouse'u (a4 750f, USB girişli) tanımıyor. Klavye ile aygıt yöneticisine girdim burada mouse yok bile. Denetim masasında yapılacak birşey görünmüyor. Mouse’un üstündeki ışıklar yanıyor yani bir bağlantı var. Bu arada USB girişini de değiştirdim, sonuç aynı. Bende yeni bir windows kurdum. Bu sefer mouse'da problem yok, çalışıyor. Yalnız diğer yüklü programları ( C: altında görmeme rağmen) yeniden yüklemem gerekiyor ki şu anda bununla uğraşmak istemiyorum. -Örneğin dosya açmak için winrar'ı tekrar yükledim-. En kolay yoldan, kısa süreliğine de olsa bilgisayarı çalıştırmam gerekiyor. O sebeple: -Mouse'u kullanabilmeyi nasıl sağlarım?
-Ya da daha kolay derseniz, varolan programları nasıl -YENİ- windowsa tanıtırım?
-Bu yolu denedim ancak tekrar denesem yani; -eski windowsta tekrar "onar" deyip kurmak istediğimde "Belgelerim klasörü silinebilir" uyarısı aldığımdan vazgeçtim- acaba windows onarımı "belgelerime" dokunmadan gerçekleşebilir mi?
mousenin sorununu bir ps2 aparatla çözebilirsin 2-3 lira bişi belki bedavayada alırsın.
Aslında evde varda bunun problemi aşacağını düşünmedim. Onu da denerim. Ama bu sence sorunu çözer mi?
Peki ikinci yöntem hakkında yorum yapabilecek var mı? Kurulu programlar, yeni windowsta nasıl çalışabilir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme