Şimdi Ara

Mouse Ekranda Kayboluyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
17.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum,
    Samsung 2232BW monitörüm var ve çok memnunum ancak yeni farkına vardığım bir durum var, mesela masaüstünde mouseu ekranın tam soluna taşıyınca kenara dayanıyor ve tam görebiliyorum, aynı şekilde ekranın üstüne doğru sürükleyince tan üst tarafa dayanıyor ve tam olarak görünüyor.
    Ama aşağıya ve ekranın sağ tarafına doğru götürüp sınıra geldiğimde mouse çerçevenin içine giriyor hem aşağıda hemde sdağ tarafta ve görünmüyor tabi.
    Bunu nasıl düzelticem, lütfen YARDIM!

• peki mouse içeri girmeseydi en sağda duran bir noktayı tıklamayı nasıl başarıcaktın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: p4r4n0y4

peki mouse içeri girmeseydi en sağda duran bir noktayı tıklamayı nasıl başarıcaktın ?

daha basit açıklayamazdın, ilk mesaj süper
  • nekadarda yardımcı oldunuz...
  • Sağ tık masaüstü,özellikler,ayarlar sekmesi,WINDOWS MASAÜSTÜMÜ BU MONİTÖRDE GENİŞLET seçeneğini 2.monitor'u seçip devre dışı bırakacaksınız.Artık monitor sizindir...
  • Öncelikle çok teşekkürler, 2. monitör zaten devre dışı dediğiniz gibi.
    Ekran görüntüsü zaten normal, herşey olması gerektiği yerde mesela saat sağ alt tarafta ve yandada cpu ölçer ve takvim var, onlarda problem yok ama mouseu ekranın sağ veya alt tarafına taşıdığım zaman sınırda durması lazım değilmi ama benim mouse durmuyor ve kayboluyor yani ekranın dışına taşınıyor, anlamadım vallaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anktotti -- 1 Mart 2008; 10:02:09 >
  • CRT de de LCD de de aynı durum söz konusudur.

p4r4n0y4 arakdaş söylemiş işte , eğer biraz dışarı taşmasaydı mouse an altta ve en sağda duran simgelere ya da noktalara tıklayamazdık. Sol tarafta mouse neden dışarı çıkmıyor çünkü mouse un ucu tam kenara dayanıyor ve en kenarda duran bir yere mouse un ucu ile ulaşabilirsiniz. Eğer mouse sağ tarafda ve alt tarafda dışrı taşmazsa sol tarafda olduğu gibi ekranın en kenarında duran yere nasıl tıklayacaksın. Valla arkadaşın açıklamasıni biraz genişleteyim dedim daha başka nasıl anlatılabilir bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 1 Mart 2008; 13:26:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Mouse İmleci Yok..
    11 yıl önce açıldı
    Mouse imleci aşağı kayması
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladım valla çok sağol, neden biranda bunu kafama taktım anlamadım zaten :)
    işyerindeki bilgisayardada aynı ve hatta 3-4 bilgisayara baktım hepsinde aynı, ben problem var sanmıştım ama yokmuş,
    tekrar çook teşekkürleer bilgi paylaşımınız için
  • quote:

Orjinalden alıntı: p4r4n0y4

peki mouse içeri girmeseydi en sağda duran bir noktayı tıklamayı nasıl başarıcaktın ?

on numara bi açıklama.teşekkürler.
    bende merak ediyordum ama böyle saçma bi soru sormayayım dediydim.
  • bende merak ediodum cevap belliymiş

benim asıl sinir olduğum şey tüm kenarlarda pixel olmayan birer siyah sıra var ..yani görüntü tam olarak tüm ekran oluyokenarlarda 1sıralık boşluk bile olsa dikkaetimi çekio

Gülü seven dikenine katlanır diyip mutlu meset yaşıorum. yapcak bişi yoktur heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: anktotti

anladım valla çok sağol, neden biranda bunu kafama taktım anlamadım zaten :)
    işyerindeki bilgisayardada aynı ve hatta 3-4 bilgisayara baktım hepsinde aynı, ben problem var sanmıştım ama yokmuş,
    tekrar çook teşekkürleer bilgi paylaşımınız için

Bişey değil
  • aynı sorun bende de var. sağa giriyor mause. sol-alt-ust normal. sağ tarafta dayanca sadece imleç gözükmese neyse ama baya bi girio yani. 4-5 cm gibi . nası cozerim.
  • 2. monitoru devre disi birak dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşletim sistemi Windows 7 Home Basic //// ezcast yüklemeden sonra ekranın sağında imleç kaybolmaya başladı. Aşağıdaki şekilde çözülmüştür.
    WİNDOWS 7 Home Basic te ///// arama> aygıt yöneticisi > görüntü bağdaştırıcıları açılıyor.
    Birden fazla görüntü bağdaştırıcısı ekrana geliyor.
    Sorun çıkartan görüntü bağdaştırıcısı devre dışı bırakılıyor.
    Yani farklı bir programla ilgili görüntü bağdaştırıcısı üzerine sağ klik > devre dışı bırak tıklandığında imleç kaybolma sorunu ortadan kalkıyor.
  • GoStoP kullanıcısına yanıt
    Windows 10'mu Kullanıyorsun Dostum Windows 10 İse Yardımcı Olurum Biliyorum Hatayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.