Şimdi Ara

Mouse'ı fazla kullanma sonucu parmakta oluşan sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli işyerinde,evde yoğun olarak işaret parmağını kullanıyorum artık ağrı başladı,bende onun yerine orta ve yüzük parmağına geçtim ama aynı performansı alamıyorum,sizde böyle problem varmı?Tavsiye?

• Bende öyle bir sorun yok, mause'a tıklarken çok mu sert basıyorsun?
  • bendede oluyor laptop mausu kullandığımdan beri böyle oluyor uzun süre kullanmayın yada ergonomik maus alın
  • Benimde ağrıyor. Günde ortalama 12-15 saat arası bilgisayar başındayım. Sol elle kullanmayı bile denedim ağrı yüzünden. Ancak çok ters geliyor, istediğim yere götüremiyorum bile. Dokunmatik gibi birşey olsa belkide parmağımız daha az yorulur. Bir yolu varsa ben de öğrenmeliyim.

Edit: Mouse'un tekerleği yüzünden oluyor belkide. Çizim yaptığım için mouse tekerini çok fazla kullanıyorum. Ayrıca tekeri de buton gibi basarak kullanıyorum (sadece çevirme değil). Bu yüzden olduğunu düşünmeye başladım. Butonları ve orta tekeri yumuşak bir mouse alıp denemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemm277 -- 22 Mayıs 2013; 14:12:04 >
  • değişik tasarımlı mouseler var mesela joyistik tarzında olanlar ya da dokunmatik mouseler hatta parmak mouse falan vardı
  • bunlarda çare olamaz bence,böyle çok kullanarak en sonunda acıyı kabullenmek daha uygun gibi geldi bana
  • bence mauselariniz kucuk oldugundan kendinizi ister istemez kasiyosunuz ve parmak ucunuzla bastiginizdan felan. buyuk mause alirsaniz belki daha rahat olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi bunu okudum ya kendi kendime ağrı üretirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PerformanSanatçısı

Şimdi bunu okudum ya kendi kendime ağrı üretirim

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

quote:

Orijinalden alıntı: PerformanSanatçısı

Şimdi bunu okudum ya kendi kendime ağrı üretirim

+1

yalnız değilsin

• altı senenin ardından bir çare bulabildiniz mi? horrrttttttt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.