Şimdi Ara

Mouse & Klavye 15 saniye sonra kilitleniyor. YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI 970A-G46 Amd anakartım var. Ekran kartının fanı ses yapıyordu, söküp temizleyip geri taktım.(Önce fırçalıyıp, sonra balon şişirip soğutucuta üfletiyorum) Şimdi Açıldıktan 15 saniye sonra mouse ve klavye kilitleniyor. Sistem sanki çalışmaya devam ediyor. Safe mode fayda etmiyor HATTA Format bile atamıyorum çünkü orada bile sistem kilitlendiği için "next" tuşuna basamıyorum. Bios la da oynayamıyorum orada da (biosta mouse kulanabiliyorsun) hem klavye hem mouse kilit.

Yaw anakart diyorum ama bayramın 1. günü şu başıma gelene bak. 3 mouse 2 klavye falan denedim. Başka ekran kartı taktım. Ramleri söküp tek tek denedim. Bi işlemci deneyemedim bir de anakart. Aklıma gelen herşeyi denedim. Ama sinirliyim ve acaba atladığım bir şey mi var diye bir bilene danışıyım dedim.

Sağlıklı ve can sıkıcı böyle sorunlar yaşamadığınız bayramlar arkadaşlar.

• Dostum problem anakart gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangd

Merhaba arkadaşlar, iyi bayramlar...

MSI 970A-G46 Amd anakartım var. Ekran kartının fanı ses yapıyordu, söküp temizleyip geri taktım.(Önce fırçalıyıp, sonra balon şişirip soğutucuta üfletiyorum) Şimdi Açıldıktan 15 saniye sonra mouse ve klavye kilitleniyor. Sistem sanki çalışmaya devam ediyor. Safe mode fayda etmiyor HATTA Format bile atamıyorum çünkü orada bile sistem kilitlendiği için "next" tuşuna basamıyorum. Bios la da oynayamıyorum orada da (biosta mouse kulanabiliyorsun) hem klavye hem mouse kilit.

Yaw anakart diyorum ama bayramın 1. günü şu başıma gelene bak. 3 mouse 2 klavye falan denedim. Başka ekran kartı taktım. Ramleri söküp tek tek denedim. Bi işlemci deneyemedim bir de anakart. Aklıma gelen herşeyi denedim. Ama sinirliyim ve acaba atladığım bir şey mi var diye bir bilene danışıyım dedim.

Sağlıklı ve can sıkıcı böyle sorunlar yaşamadığınız bayramlar arkadaşlar.

Tüm parçaları söküp yeniden monte edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

Dostum problem anakart gibi duruyor

Admin kızacak gibi geldi ama bana da anakart gibi geldiği için bu bölüme yazdım. İşlemci olabilir mi acaba ? dedim Belki görmediğim bi şi vardır. Atladığım falan. Ekran kartı sökerken power fişi çekmedim ama düğmeden (power ın arkasında ki çıt-çıt düğmeden) de kapattım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangd -- 5 Ekim 2014; 13:31:52 >
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    eveet belki bi vida falan alttan anakarta değiyor olabilir. Zaten sökeceğim şimdi oturup. Başka çarem kalmadı. Kasanın dışında çalıştırmayı bir deneyim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangd

eveet belki bi vida falan alttan anakarta değiyor olabilir. Zaten sökeceğim şimdi oturup. Başka çarem kalmadı. Kasanın dışında çalıştırmayı bir deneyim.

Teşekkürler.

Benimde bundan 6 ay önce anakartta kitlenme oluyordu birden kitleniyordu servise yolladım yapamadılar (çizgi elektronik bu arada) garanti dışıda bırakamadılar mecburen değişim hakkı kazanmıştım yenisiyle değiştirdiler
    Mecburen parçanın servise gitmesi gerekiyo.Öyle vidanın değmesiyle felan olucak işler değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.