Şimdi Ara

Mouse Lag yapıyor :D Sorun nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım a4 tech mouse, bilgisayarımda sorun yaratıyor. Oyun oynadığımdan windowsda dahi sensivity düşük kullanıyorum. Mouse yavaş hareket ettirince bi duruyo, bi ilerliyo. Hızlı hareket de problem yok. Bilgisayarda başka mouse'lar sorunsuz çalışıyor. Yeni aldığım mouse da baska bilgisayarlarda düzgün çalışıyor. Diğer denediğim sistemler 64 bit, benim pc 32 bit. Sorun bu olabilirmi? Malum mouse driveri yok. Aklıma bişey gelmiyor başka, neden olabilir? (Mouse USB bağlı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jongass

Yeni aldığım a4 tech mouse, bilgisayarımda sorun yaratıyor. Oyun oynadığımdan windowsda dahi sensivity düşük kullanıyorum. Mouse yavaş hareket ettirince bi duruyo, bi ilerliyo. Hızlı hareket de problem yok. Bilgisayarda başka mouse'lar sorunsuz çalışıyor. Yeni aldığım mouse da baska bilgisayarlarda düzgün çalışıyor. Diğer denediğim sistemler 64 bit, benim pc 32 bit. Sorun bu olabilirmi? Malum mouse driveri yok. Aklıma bişey gelmiyor başka, neden olabilir? (Mouse USB bağlı)

Denetim masası - Fare ayarlarını açarak hız ayarı yapın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Yeni aldığım a4 tech mouse, bilgisayarımda sorun yaratıyor. Oyun oynadığımdan windowsda dahi sensivity düşük kullanıyorum. Mouse yavaş hareket ettirince bi duruyo, bi ilerliyo. Hızlı hareket de problem yok. Bilgisayarda başka mouse'lar sorunsuz çalışıyor. Yeni aldığım mouse da baska bilgisayarlarda düzgün çalışıyor. Diğer denediğim sistemler 64 bit, benim pc 32 bit. Sorun bu olabilirmi? Malum mouse driveri yok. Aklıma bişey gelmiyor başka, neden olabilir? (Mouse USB bağlı)

Denetim masası - Fare ayarlarını açarak hız ayarı yapın...

bunu zaten yapıyorum, sorun mouse hızı değil. Mouse hareket ederken, kaymıyor da, çok hafif dura dura gidiyo

• Fare altına Mousepad alabilirsin belki çözüm olur..
  • masada kullanıyorum, diğer mouse larda sorun yok. Yazılımsal bişey mi yapılması lazım ki

• quote:

masada kullanıyorum, diğer mouse larda sorun yok. Yazılımsal bişey mi yapılması lazım ki

Başka fare ile denemek gerekiyor farede sorun olup olmadığını aygıt yöneticisinden driver kaldır taratınca kursun bakalım ben farenin bozuk olduğunu düşünüyorum.
  • Merhaba,

Sorun çıkartan mouse'yi kullanırken görev yöneticisinden explorer.exe'nin CPU kullanımına bakar mısınız?

Çoğu zaman explorer.exe'nin işlemciyi %99'larda kullanması imlecin takılmasına yol açar.

Eğer USB 3.0 portunda deniyorsanız,USB 2.0 portunda kullanmayı deneyiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistemi kullanan bişey yok boştayken, mouse tek benim bilgisayarda sorun yapıyor. Hızlı hareket ettirince, düz kayıyor. Yavaş yavaş hareket ettirince oyunlarda görülen lag gibi hafif bi ileri bir geri yapıyor
  • benim bildiğim usbler lag yapar zaten ama farklı bir durum bu.

bilgisayarda başka mouselar çalışıyor da, sen mouseunu başka bilgisayarda denedin mi hocam? veya pilliyse pil değiştirmeyi de denemen gerek.

• ha aynen, iyi aklıma geldi bu ornek. Pili bitmeye başlayan mouse gibi çalışıyo. Başka bilgisayarlarda sorun yaratmıyo. Kablolu usb girişli mouse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.