Bildirim
Mouse önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben steelseries sensei farenin rivaldan iyi olduğunu düşünüyorum ancak alıştıktan sonra yine aynı verimi alırsın. Üç farenin de kendine göre ayrı ayrı özellikleri var. Eğer ilk defa yeni bir fare alacaksan deathadder tercih et, hem iyi bir fare hem de başlangıç için baktıkça keyif verecek türden bir fare.
Şimdi performansları konusunda hepsi sana en iyi performansı verecektir ona hiç şüphem yok. Ancak deathadder bence içlerinde ne az pisleneni. Yada daha doğrusu temizlenebilir olanı.
not: ekipman konusunda çok uzun bir geçmişim var ancak en uzun kullandıklarım;
2007-2009 deathadder
2009-2011 xai
2009-2012 kinzu (xai ve kinzu aynı anda mevcuttu ben ikisini de kullanıyordum)
2014 - 2016 sensei
2016 - günümüz rival 100
bu fareleri çok uzun süre kullandım (rival 100 yeni, 1 haftalık falan) hepsinden de memnun kaldım, logitech falan da denedim 1-2 gün kullandım ancak pek memnun kalmadım.. tamamıyla alışmak mesele.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 12 Şubat 2016; 22:17:06 >
-
Benim tavsiyem : kesinlikle tutus stiliniz ve elinizin buyuklugune gore fare seciminizi yapin -
deathadder derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X