Şimdi Ara

Mouse önerisi bir kaç soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan kullandıgım mouse Bloody A90 Multicore. Macro olayları vardı bu mouse un yok paralı yok bazısı şu kada r süreli ücretsiz vsvs anlamadım yapmadım. Ak 47 de recoili kendi topluyomuş falan ben böyle şeyler istemıyorum gerek yok yani. DPI olayınıda halen anlamış değilim zaten :D şuan kullandıgım mouse yerine şu 2 mouse dan birini alsam yarar saglarmı bana? Logitech istemıyorum elim alışmadı bi türlü

Razer DeathAdder Chroma
    Steelseries Rival

• Bende DeathAdder bilek ağrısı yaptığı için Logitech g502'e geçtim. DeathAdder daha ağır ve büyük g502'e göre. DeathAdder çok sevilen ve tutulan bir faredir büyük çoğunlukla. Razer'in macro dpi vs. için özeli program da mevcuttur.

Rival hiç kullanmadım yorum yapamam.

(Eğer almak istersen Razer DeathAdder Black Edition satabilirim elimde duruyor boşta)
  • elinin boyutuna göre değişir sana tavsiyem istanbul içerisindeysen kadıköy Zoccoya yada Gamex e git elinle tut dene ona göre al. bence razer 2013 deathhadder süper
  • Üstteki arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Yorumlara bakarak Deathadder almıştım sonuç hüsran oldu. Bana göre çok hantal bir fare geldi. Ardından mediamarktta gezerken Steelseries standında Sensei görmüştüm fareyi tuttuğum an işte bu dedim. Deathadder ile arasında %200 performans farkı vardı. Sonra sağolsun yeğenler sol click'i çatlatmışlar. 2 gün önce yine internet yorumlarının gazıyla rival aldım yine oda hüsran :) Neden bu kadar uzattım denemeden alma dostum. Pişman olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satmadan önce evde 12 tane mouseu olan birisi olarak yazayım, en başından beri WMO 1.1a kullanıyorm ben ki sanırım 12 sene falan oldu, öyle renkli bişi de değil, 2 tuş bi de wheel var 400dpi falan, ve hala bırakamıyorum. Mouseda en önemli olan senin rahat etmen, sensitivity gibi. İnternette yüzlerce rehber bulabilirsin, birisi gelir olabilecek en iyi mouse sensörü falan der, ama nedir yani, sanki mouse kadar hassas mıyız biz, 3200 dpi diyor, o kadar net ekranı seçemiyorsun bile. O yüzden ciddi anlamda git dene, arkadaşlarında varsa, deneyebilir miyim de, git evine, oyna bir kaç saat, ya da duracell abimin dediği gibi bu tarz yerler var, dene rica et, belki buradaki oyunculardan sana yakın oturanlar vardır onlara sor, ama cidden denemeden alma mouse.

spor ayakkabısı gibi aslında, binlerce model var, hepsinin başka özelliği var, ama sen rahat değilsen, ayağını yara yapıyorsa, hiç bir anlamı yok.

daha spesifik cevap verirsek, dpi olayını salla, hiçççççç bir anlamı yok, onlar reklam lafları, basit örnek vereyim, aim konusunda en iyi oyuncular, sanırım quake half life gibi oyunların adamlarıdır di mi? 360 dönüp direk adamı vuracak adam pek bulamazsın CSde falan. quake günde 10 kere olur bunlar, o adamların mouselarına bak, hepsi hafif ve ufaktır genelde, rahat aim alsınlar diye, cs iiçin daha ağır da olabilir, daha kontrollü olması açısından ama olay, kimse dpi i neymiş bilmem ne bakmaz. Bakılan şey accel olmasın, ki yazdığın 2 mouseda da yok.

yine sen git bi dene, aklına yatacak 1-2 mouse seç, sonra internetten bak onlara, accel var mı, hemen mi bozuluyormuş falan, sonra buradan yine sorabilirsin beraber konuşalım.

• daykoo kullanıcısına yanıt
    rival satmayı düşünürseniz alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

satmadan önce evde 12 tane mouseu olan birisi olarak yazayım, en başından beri WMO 1.1a kullanıyorm ben ki sanırım 12 sene falan oldu, öyle renkli bişi de değil, 2 tuş bi de wheel var 400dpi falan, ve hala bırakamıyorum. Mouseda en önemli olan senin rahat etmen, sensitivity gibi. İnternette yüzlerce rehber bulabilirsin, birisi gelir olabilecek en iyi mouse sensörü falan der, ama nedir yani, sanki mouse kadar hassas mıyız biz, 3200 dpi diyor, o kadar net ekranı seçemiyorsun bile. O yüzden ciddi anlamda git dene, arkadaşlarında varsa, deneyebilir miyim de, git evine, oyna bir kaç saat, ya da duracell abimin dediği gibi bu tarz yerler var, dene rica et, belki buradaki oyunculardan sana yakın oturanlar vardır onlara sor, ama cidden denemeden alma mouse.

spor ayakkabısı gibi aslında, binlerce model var, hepsinin başka özelliği var, ama sen rahat değilsen, ayağını yara yapıyorsa, hiç bir anlamı yok.

daha spesifik cevap verirsek, dpi olayını salla, hiçççççç bir anlamı yok, onlar reklam lafları, basit örnek vereyim, aim konusunda en iyi oyuncular, sanırım quake half life gibi oyunların adamlarıdır di mi? 360 dönüp direk adamı vuracak adam pek bulamazsın CSde falan. quake günde 10 kere olur bunlar, o adamların mouselarına bak, hepsi hafif ve ufaktır genelde, rahat aim alsınlar diye, cs iiçin daha ağır da olabilir, daha kontrollü olması açısından ama olay, kimse dpi i neymiş bilmem ne bakmaz. Bakılan şey accel olmasın, ki yazdığın 2 mouseda da yok.

yine sen git bi dene, aklına yatacak 1-2 mouse seç, sonra internetten bak onlara, accel var mı, hemen mi bozuluyormuş falan, sonra buradan yine sorabilirsin beraber konuşalım.

Bilmem kaç bin dpi mouseları alıp 400 dpi ile kullanıyoruz, önceden salak gibi en yüksek dpiyi en iyi mouse sanardım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.