Bildirim
Mouse sağ tık yapmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kardeş sistemi geri yüklemeyi denesene..... -
sistemi geri yüklemeyi dene ama sen yine de bir tarama daha yaptır ne olur ne olmaz diye güvenli kipte yaparsın taramayı -
Windows XP yi tekrar kurdum ama düzelmedi, virüs taraması da yaptım faka değişen bişey olmadı. Regedit ile birşeyleri silmiştim, onu nasıl düzeltebilirim, bazı satırları silmiştim ondan sonra oldu bu durum. -
windowsu yeniden yüklediysen regeditin de düzelmiş olması gerek. sende başka bir sorun vart ama? -
denetim masası+görüntü oradan masaüstü temanı değiştir, aynı problem bendede oldu, sonra web seçeneğine gel web içeriğini active desktop üzerinde göster seçeneğinin yanındaki kutucuğun işaretini kaldır, böyel bir dene derim. -
en iyisi mouse değiştir sen hiç sıkıntı çekmeye gerek yok.. -
window su yeniden kurduysan sen mausu başka bi bilgisayarda dene bakalım çalışıyor mu windows u yeniden kurduysan regedit le ilgili bişeydeğil -
windowsu yeniden kurduğun zaman regedit ayarları otmotik olarak gerşi gelmesi lazım mouse başka bi bilgisayarda dene çalışıyomu diye..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X