Şimdi Ara

Mouse Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar genelde cs oynuyorum bundan 1 sene önce steel series sensei raw almıştım ve sorunsuz 5-6 ay kullandıktan sonra birden durduk yere mousemde silahla tararken birden tarama kesilip 1-2 sn sonra tekrar devam ediyordu yani tararken birden mouse ateş temeyi bırakıp tekrar devam ediyor ondan sonracıma bende sorunun pcden olduğunu düşünüp bilgisayarı temizledim parçaları çıkartıp taktım bilgisayarı temizledmi c/d heryere format attım ama sorun devam ediyordu bende sorunun mouseden olduğunu düşünüp yeni bir mouse sipariş ettim Steel serise rival 100'üm gelince mouseyi sorunsuz kullanırken 2-3 ay sonra tekrar aynı sorunu yaşamaya başladım.Ve sorunun bilgisayardan olduğunu düşünüyorum.Bilgisayar ozelliklerimi söylemek gerekirse.
    PC:

İntel Core i7 870

6GB Ram

Nvidia GeForce GTX 960

sorunuma şimdiden çözüm getirmeye çalışacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.

• DevaKhan D kullanıcısına yanıt
    farklı pc de denedin mi o derece kaliteli bi mouse böyle basit sorunlar çıkarmasa gerek
  • en sonki mouseyi deneme fırsatım olmadı saatin geç olmasından dolayı ama yarın ilk fırsatta deniyeceğim ama sorunun mousede olduğunu bende düşünümyorum .Bir arkadaşımın şöyle bir teorisi var bu kasaya bu ekran kartını sonradan aldım ve fazla güç tüketebileceğini , poweri zorlayabileceğini düşünüyor.AMa öyle bir durum olsa tüm klavye vb gitmezmiydi?
  • şimdi eski bozuk olan mousemi deneyince sorunsuz çalıştığını gördüm bu bilgisayar benle alay ediyor heralde
  • Psu kaç watt hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • farklı pc de dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.