Şimdi Ara

Mouse Tercihinde Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bütçem sınırında 3 tane mouse belirledim fakat söylentilerden dolayı kararsız kaldım. Ayrıca benim için makro önemli fps oyuncusuyum.
    1. A4 TECH BLOODY V7 MULTI-CORE GUN3 GAMING MOUSE
    A4 Tech Bloddy V7 Vatan Computer
    2. Logitech G300
    Logitech G300 Vatan Computer
    3. EVEREST DLM-500 GAMING MOUSE
    DLM-500 Vatan Computer

1. a4 tech mouse sini kullandım fakat pilli olduğu ve gaming mouse olduğu için çok sıkıntı çektim pil süresinden dolayı ama mouseden memlundum.
    2. olarak logitech kendini kanıtlamış bir firma ama g300 biraz küçük gibi geliyor ve aynı değerdeki mouselerle karşılaştırıldığında a4 tech ve everest özellik açısından daha uygun geliyor.
    3. everest hakkında araştırdığımda pek olumlu yorumlar göremesemde arada gördüklerimde var özellikleri gerçekten iyi olan dlm-500 güzel bir mouse ama paramın boşa gitmesinden endişeliyim.

Sizlerden hangisi seçmem ve yazdığım yorumlarımı değerlendirmenizi bekliyorum . Ayrıca başka bu civarda 70 tl nin üzerine çıkmayacak şekilde önereceğiniz mouse varsa önerilerinizede açığım bu arada mouse tutuşum palm grip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail3 -- 11 Aralık 2014; 21:09:43 >

• g300 clawdır o yüzden atla onu, v7 palmdır ama dlm500 hakkında bilgim yok. ayrıca ben bloody v3 alacağım (claw tutuyorum)
  • Güncel +++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail3 -- 12 Aralık 2014; 21:54:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.