Şimdi Ara

Mouse u Dongle İle Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar 2 hafta evvel razer orochi 2013 laptop gaming mouse aldım.Evde internet olarak kablonet 25mbps e kadar kullanıyorum.3 gündür dikkat ettimki internet hızımda sürekli sapmalar oluşuyor durum driverdandır, software dandır derken MONSTER ABRA A7 V1.1 bilgisayarın içinde mevcut olan Intel Dual Wireless N 7260 adaptöründen diye iyice kafayı kırdım.Sonra şans eseri dikkat ettimki aldığım bluetooth mouse u açtığımda adaptör max ulaşabileceği hız değerini 300mbps den 54mbps ye kadar düşürüyor.Biraz daha araştırdım meğerse laptoptaki bu mevcut wireless adaptörden dolayı başka bir bluetooth cihaz olan razer orochi makineye bağlandığında sinyaller çakışıp internet hızımı düşürüyor.Bir mouse a 200 tl veripte böyle salak bi durumla karşılaşmak tahmin edersinizki çok can sıkıcı.Razer orochi herhangi bir dongle olmadan direkt Laptopun bluetoothuna bağlanıyor ekstradan usb dongle kullanmıyorum yani bilmeyenler için tekrardan yazayım. Şimdi gelelim sorumuza

Eğer ben herhangi bir bluetooth dongle alıpta razer orochiyi buna çiftleyerek kullanabilirmiyim? (meselahttp://www.gold.com.tr/logilink-usb-bluetooth-v4-0-dongle-class-1-bt0015_u ). Yani bu dışarıda satılan dongle lar benim bu bluetooth problemimi çözermi ?Başka bi mouse olsa biliyorum sadece kendi dongle ı üzerinden çalışıyor ama orochinin kendi dongle ı yok.acaba başka bir bluetooth adaptör takarak bu sinyal çakışması ya da her neyse bunu önleyebilirmiyim ? Daha evvel bluetooth kullanan hiç bir cihaz kullanmadığımdan şüphede kalmış durumdayım yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden çok teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.