Şimdi Ara

Mouse ve klavye kilitlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birçok araştırma yapmama rağmen çözüm bulamadım.

Bilgisayarımın ananartını ve Ram ini yeniledim. Format atıp yeni bir windows kurdum. Rastgele zamanlarda klavye ve mouse donuyor. Ancak ekranda film, oyun vs varsa o devam edior. Ancak kesinlikle müdahale edemiyorum. Reset tuşuna basıp yeniden başlatınca düzeliyor. Ve rastgele bir süre bir süre sonra tekrarlıyor.

Sizce sorun nerede olabilir. Bilgisayarı upgrade ettikten sonra başladı.

Yardımcı olabilir misiniz.

Teşekkürler

• madrabaz17 M kullanıcısına yanıt
    işletim sisteminiz nedir?
  • Windows 7 ultimate 64 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madrabaz17 -- 1 Mart 2014; 16:29:42 >
  • up

arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Bu arada bu donma anlarında hoparlörden çıkan ses de garipleşiyor.
  • Bilgisayarı açar açmaz da oluyor mu? Yazdıklarınızdan İşlemci zorlandığı zaman bu sorunlar ortaya çıkıyormuş gibi gözüküyor. boşta ne kadar zaman çalıştığını söyleyebilir misiniz?
    RAM ve işlemci kullanimi kaç oluyor bu arada dikkat ettnzmi islemciden şüphelnyorm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı nvidia mı?
  • Bilgisayar ilk açıldığında olmuyor. Bazen 5 dk sonra, bazen 30 dk sonra bazen de 1 saat sonra oluyor.

Ekran Kartım ATI.

İşlemcim ve RAM i yoğun kullandığımdan olduğunu sanmıyorum. Çok ağır bir oyun oynarken olmuyor ama bazen bir film izlerken oluyor. Bu arada bilgisayarımın anakart ve RAM ini değiştirdikten sonra başladı.
    ram ler anakartın destek listesinde varmı ona bakarsanız daha net bilgi edinirsiniz. birde bios güncellemesi varsa anakrtın hemen güncelleyin. cpu anakart ram ve pci e arasındaki iletişimde ufak aksaklıklar oluyor bazen. usb lere kadar herşeyi etkiliyor.
  • Bios update yaptım, düzelmedi. Anakart ve ram in modelleri yeni. Bakmadım listeye vardır diye düşünüyorum. Deliricem ya. Çok uyuz bir durum. Bilgisayarı upgrade ediyim derken, çalışandan olduk.
  • hocam tek tek işlemci,ekran kartı,ram bunları tek tek kasacak programları yükle bence. En son ramlari tek tek çıkartıp denersin slotlarda mı sorun var ramde mi var belli olur. Hatta elinde bir güç kaynağı varsa onu bile dene
  • Genelde video izlerken oluyor takılmalar, artık görüntü de yavaşlıyor takıldığında, sadece klavye ve moude değil.

Video izlerken ne kasılır?
  • Bilen birisi yardımcı olabilirse çok mutlu olucam. Kafayı yicem bu pc yüzünden
  • Bu anakartın sitesinden "memory support list" e baktım. Benim aldığım ram 8gb tek ram ancak listede hiç 8gb ram yok tek parça. Sorun bundamıdır? yoksa bu lite eski bir liste olduğundan mı gözükmüyordur benim ram modeli?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.