Şimdi Ara

MOVE SET ALICAM EN UYGUN NEREDEN BULABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaça patlar bana.2 kol kamera ve sport cham 2 ? en uygun nereden bulabilirim ve birde şu bileklik her moveların içinden cıkıyo mu ?

• Eğer ikinci el kullanırım dersen foruma göz at derim. Sıfır olsun dersen de GG veya N11'e bakmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_hand -- 14 Ocak 2014; 10:25:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: old_hand

Eğer ikinci el kullanırım dersen foruma göz at derim. Sıfır olsun dersen de GG veya N11'e bakmanı tavsiye ederim.

hocam cevap için teşekkürler. 0 sipariş verdim, 2 move joistik kamera ve sport champ 2. 265 tl. sizce normal bi fiyata mı aldım fazla vermedik umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: srgncnplt11

quote:

Eğer ikinci el kullanırım dersen foruma göz at derim. Sıfır olsun dersen de GG veya N11'e bakmanı tavsiye ederim.

hocam cevap için teşekkürler. 0 sipariş verdim, 2 move joistik kamera ve sport champ 2. 265 tl. sizce normal bi fiyata mı aldım fazla vermedik umarım

Uygun gibi gözüküyor Hocam, hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srgncnplt11

quote:

Uygun gibi gözüküyor Hocam, hayırlı olsun

çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.