Şimdi Ara

Move, Tepki Süresi 22ms'ye düşürüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nintendo Wii'nin ardından başlayan hareket algılayıcı kontrol aygıtların yeni nesil versiyonları ile buluşmamıza kısa bir süre kaldı. Microsoft'un vücudun hareketlerini izleyen ve yüz tanıyan üç boyutlu hareket algılayıcısı ve Sony'nin iki tutacak ile kontrol edibilen algılayıcısı E3 2010'da rekabete başlayacaklar. Şu an karşılaştırmaların sadece tahminler üzerinde yapılması elbette sağlıklı sonuçlar doğurmumyor. Fakat Natal ve Move arasındaki farklar E3'te yapılacak gösteriler sonucunda biraz daha netleşecektir.

Şu an bildiklerimiz; Natal'ın daha heyecan verici kullanım yöntemine rağmen yavaş çalışması ve yükset fiyatlı olma ihtimaline karşı Move'un gecikme sorunu olmadan yüksek hızlarda ve çok net algılama yeteneğine sahip olması. Natal'ın kabul edilebilir bir gecikmeye sahip olması için çalışmalar sürdürülüyor ve fiyat konusunda daha geniş kitleye hitap etmesi planlanıyor. Move ise WiiMote'un sadece gelişmiş versiyonundan öte, çok daha yetenekli ve tatminkar sonuçlar vermesi için çalışmalar yapılıyor. Microsoft'un E3'teki Natal özel tanıtımlarına kayıt cihazı sokturmamak istemesi ve Sony'nin bizim gizleyeceğimiz bir şey yok herkes davetlimizdir şeklinde cevap vermesi ise rekabetin kızıştığını gösteriyor.

Tüm bu gecikme tartışmalarına Sony cephesinden bir gelişme haberi geldi. PlayStation Move'un iki ay önceki gecikme süresi olan 113 milisaniye, bu süre içerisinde 22 milisaniyeye düşürülmüş. Bu süre, Move'a rakibi karşısında büyük bir avantaj sağlasa da henüz iki ürünün piyasaya kesin çıkış tarihleri bile açıklanmadığından konuşmak için çok erken. Hangi ürünün daha başarılı olacağı ile ilgili daha tutarlı görüşler bildirmek için E3 2010'u beklemek zorundayız.

Kaynak: Dergiweb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hofirat -- 20 Mayıs 2010; 2:33:25 >

• Move alır.
  • Bu aletler ayak hareketlerinide algılıyomu peki ?
  • Tüm FPS ve TPS ler Move desteklese şahane olur ya bir alıştın mı deli performans sergilenir gibime geliyor. Şimdilik birkaç oyun açıklandı sanırım zamanla eski oyunlara da bu destekler gelirse çok güzel olur gibime geliyor.

Ben daha çok action, shooter, adventure ve fantastik oyunları takip eden biriyim. Bu yüzden Natal bu olaya nasıl el atabilir diye hiç bir somut düşünce yok kafamda o yüzden nedense hiç heyecanlanmıyorum.Yani elimde gamepad olmadan Fable mı Geow mu Halo mu oynıycam yoksa sadece yardımcı bir kontrol cihazı olacak merak ediyorum.Aklıma sadece sixaxis in kendi algısı gibi natalın el hareketlerini algılayıp işte yere yatma şarjör değiştirme yada bu nevi şeylere destek verecekmiş gibi geliyor. Eğer bundan daha fazlasını getirmezse sanırım benim tercih listemde yer almayacak. He tabiki şu yarışma ve ailecek oynanacak oyunlar başarılı gözüküyor ve bunu takip eden birçok insan olacaktır. Ama ben işin o kısmını merak etmiyorum.

Bakalım neler görecez E3 te....

• Aslında natal-move karışımı bir kontrol olsa çok daha iyi olurdu. Eğilip kalkmak için Natal, Ateş etmek için Move kullanılsa çok eylenceli olurdu.
  • 22ms çok iyi bir değer hemen hemen yaprığınız hareket anında ulaşıyor algılama sistemine
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Aslında natal-move karışımı bir kontrol olsa çok daha iyi olurdu. Eğilip kalkmak için Natal, Ateş etmek için Move kullanılsa çok eylenceli olurdu.

Bence de harika olabilir öyle bir bileşim. Hem sağlıklı da olur bütün gün oturcağına biraz hareket edersin
  • bu move'un resmi çıkış tarihi açıklandı mı?
    edit:tamamını okumamıştım açıklanmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrocław -- 20 Mayıs 2010; 14:48:18 >
  • O değilde Move veya Natal desteği olmayan 2k10'u nasıl oynuyor bu adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

O değilde Move veya Natal desteği olmayan 2k10'u nasıl oynuyor bu adamlar

Wii aparatı o ucuna emanet bir sarı top eklemisler.
  • bayağı bir geç cevap oldu ama hehe

o görüntüler nba 2011'den zaten, 2010'dan değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hofirat

bayağı bir geç cevap oldu ama hehe

o görüntüler nba 2011'den zaten, 2010'dan değil

İddiasına girerim ki 2k10
  • valla ben iddia etmeyeyim :D

haberde öyle belirtiliyor çünkü yabancı kaynaklarda da vs. 2010 çıkarsa da şaşırmam zaten andırıyor bayağı
  • Oyunlara move'un uyarlanmasından çok, Move'a özel oyunlar çıkması taraftarıyım. Şimdi ben Unc 2'de n'apim Move'u. Wii tarzı (sadece tarzı=) oyunlar olacak ki işin tadı çıksın...
  • Olur mu öyle şey ben UC1-2 de MGS4 te KZ da Resistance ta falan ve gelecek birçok özellikle action shooter oyunlarında kullanmak çok güzel bir deneyim olacaktır. He tabi ekstra oyunlarda harika olur aynen Wii deki gibi ama benim için birinci planda action shooterlar var açıkçası
  • Güzel bir cihazda tipi ofsayt :)
  • Maşşallah sony'e bende bile yok okadar tepki süresi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.