Şimdi Ara

## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ## (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.973
Cevap
53
Favori
326.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Örneğin gezinti araç çubuğunda bulunan adres satırını yeni açtığın alana taşıyamıyor musun?Bende şuan sorunsuz istediğim yere yerleştirebiliyorum.Kullandığın eklentiden kaynaklanabilir bir kontrol et istiyorsan.
  • Onu taşıyabiliyorum. Yani firefoxun kendi simgelerini tamamen taşıyabiliyorum. Ama ben yerimlerinide taşımak istiyorum mesela 2-3 sıra altalta yerimi olsun istiyorum. Eklenti olarakta birtek ad-block var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 15 Nisan 2010; 1:00:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Onu taşıyabiliyorum. Yani firefoxun kendi simgelerini tamamen taşıyabiliyorum. Ama ben yerimlerinide taşımak istiyorum mesela 2-3 sıra altalta yerimi olsun istiyorum. Eklenti olarakta birtek ad-block var zaten.

Görünüm/Araç çubukları/Yer imi çubuğu na tıklarsanız zaten yer imi çubuğu çıkıyor, buraya istediğiniz yer imi ni ekleyebilirsiniz. İstediğiniz bu değilse birde aşağıdaki eklentilere bakın. Bunlardan ilkiyle yer imlerini isterseniz birkaç satıra yerleştirebilir, ikincisiyle de Program kısayolu ve klasör kısayolu oluşturabilirsin..

quote:

Orijinalden alıntı: gunship

Multirow Bookmarks Toolbar
    addons.mozilla.org
    Add-ons for Firefox (en-US)
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6937

File and Folder Shortcuts
    addons.mozilla.org
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2103

Program kısayolu ve klasör kısayolu oluşturabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 15 Nisan 2010; 9:51:39 >
  • Çok saol ege, multirow eklentisi tam aradığım şeyi yaptı.

@gunship sanada çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 15 Nisan 2010; 12:56:13 >
  • Coral ie tab eklentisini internet şubesi için kullanıyorum. Çıkış yaptığımda her defasında aşağıdaki uyarı çıkıyor. Bunun devamlı çıkmaması için hepsini kabul et gibi bir ayar varmıdır acaba..

• quote:

Orijinalden alıntı: Egé

Coral ie tab eklentisini internet şubesi için kullanıyorum. Çıkış yaptığımda her defasında aşağıdaki uyarı çıkıyor. Bunun devamlı çıkmaması için hepsini kabul et gibi bir ayar varmıdır acaba..

/>

İetab 2 ye geç o sormuyor
  • Arkadaşlar nasıl olduysa benim Firefox'ta tüm yer imleri silinmiş, ayrıca bazı sayfalarda Flash Plug-in istiyor.Flash yükledim ama banamısın demedi.Ne yapmak lazım, çözüm nedir bilen var mı acaba ?
  • Ellerine sağlık teşekkürler süper paylaşım...
  • bütün arkadaşlara paylaşımından dolayı cok tk ederim cidden cok işime yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orijinalden alıntı: Egé

Coral ie tab eklentisini internet şubesi için kullanıyorum. Çıkış yaptığımda her defasında aşağıdaki uyarı çıkıyor. Bunun devamlı çıkmaması için hepsini kabul et gibi bir ayar varmıdır acaba..

/>

İetab 2 ye geç o sormuyor

Hakikaten İetab 2 sormuyormuş.

Ben bu durumun int.explorer ayarlarıyla ilgili olduğunu düşünmüştüm, meğerse eklenti ile ilgiliymiş.
    Teşekkürler..
  • Operada ki görünüm/yakınlaştırma %200 gibi bir eklenti var mı. Öyle olacak ki operadaki gibi her sekme için ayrı ayar gerektirmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn
    Operada ki görünüm/yakınlaştırma %200 gibi bir eklenti var mı. Öyle olacak ki operadaki gibi her sekme için ayrı ayar gerektirmeyecek.

NoSquint bir dene istiyorsan.Eklenti ayarlarında Zooming kısmı var.Orada default full page zoom level ayarına istediğin sayıyı girersen her sekmede aynı boyut olacaktır.
  • Arkadaşlar bi eklenti arıyorum belki kulllanan bilen vardır aranızda..

bazı websiteleri açılınca ne idüğü belirsiz saçma sapan müzikleriyle de beraber açılıyorlar .böyle ses çıkaran web sitelerinin sesini anında kesecek bir eklenti veya firefox ayarı bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunship

quote:

Operada ki görünüm/yakınlaştırma %200 gibi bir eklenti var mı. Öyle olacak ki operadaki gibi her sekme için ayrı ayar gerektirmeyecek.

NoSquint bir dene istiyorsan.Eklenti ayarlarında Zooming kısmı var.Orada default full page zoom level ayarına istediğin sayıyı girersen her sekmede aynı boyut olacaktır.

Teşekkür ederim dostum işime yarardı.
  • Multi Links
    Tek bir tıklama ile birde fazla link açmanızı sağlıyor.Örneğin internet sayfasında bulunan iki linki açmak istediğimizde fare'nin sağ tuşuna basılı tutup linklerin üzerine doğru sürükleyip bıraktığımızda linkler açılacaktır.
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/13494/

Download Manager Tweak
    Bu eklenti indirme yöneticisini daha kullanışlı bir hale çeviriyor.
    addons.mozilla.org
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/256
  • Operadaki sözlüğün mozillada eklentisi varmı acaba?
    Yazım yanlışlarımı onunla örtüyordum.
  • quote:

Operadaki sözlüğün mozillada eklentisi varmı acaba?
    Yazım yanlışlarımı onunla örtüyordum.

Eklenti sitesinde maalesef yok.Aşağıdan dil listesine bakabilirsin.
    addons.mozilla.org
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:3

Ama
    code.google.com
    Google Code Archive - Long-term storage for Google Code Project Hosting.
    http://code.google.com/p/tr-spell/downloads/list
    linkte firefox-tr-dict-v0.3.2.xpi adlı eklentiyi indirip kurarsan Türkçe denetim kullanabiliyorsun.
  • kendi kullandığım eklentiler ve firefox düzenim
  • linkin üzerine geldiğinde link adresini gösteren bi eklenti veya ayar varmı?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.