Şimdi Ara

## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ## (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.973
Cevap
52
Favori
326.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ##

bu resimdeki gibi üzerine geldiğinde sadece url yi gösteren bi eklenti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steso -- 22 Nisan 2010; 11:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razumihin7

linkin üzerine geldiğinde link adresini gösteren bi eklenti veya ayar varmı?

İstediğiniz bu olabilir mi.

Eklentiyle herhangi bir sayfadaki linkleri direk olarak farenin sağ tuşuna tıklayarak açabiliyorsunuz.

* Statusbar icon displaying enable/disable state. Clicking it switches the state.
    * Options dialog available in Addons->Preferences. You can turn off the statusbar icon there.

addons.mozilla.org
    Add-ons for Firefox (en-US)
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6539
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egé

quote:

linkin üzerine geldiğinde link adresini gösteren bi eklenti veya ayar varmı?

İstediğiniz bu olabilir mi.

Eklentiyle herhangi bir sayfadaki linkleri direk olarak farenin sağ tuşuna tıklayarak açabiliyorsunuz.

* Statusbar icon displaying enable/disable state. Clicking it switches the state.
    * Options dialog available in Addons->Preferences. You can turn off the statusbar icon there.

addons.mozilla.org
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6539

buda işe yarar bi eklenti ama aradığımın bunla bi ilgisi yok..sadece linkin üzerine geldiğinde gideceğim url adresini göstermesini istiyorum
  • MOZİLLA FİREFOX çok yavaş ya yaklaşık 6 sene kullandım ama OPERA kullanıyorum şu anda bazı eksiklikleri var arada FİREFOX ile açıyorum bazı sayfaları keşke OPERA kadar hızlı olsa ozaman vazgeçilmez olurdu
  • quote:

buda işe yarar bi eklenti ama aradığımın bunla bi ilgisi yok..sadece linkin üzerine geldiğinde gideceğim url adresini göstermesini istiyorum

Linkin kendisini mi yoksa sayfanın önizlemesini mi ?
    Linkin kendisini görmek için sadece durum çubuğunu açık tutup linkin üzerinde durmanız yeter.
    Önizlemesi için de Cooliris eklentisi var, linkin üzerine geldiğinizde istediğiniz süre zarfında cooliris simgesi çıkıyor, ister tıklayarak ister tıklamadan üzerine gelerek sayfanın önizlemesini görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunship

Tasarım ile ilgili yeni resimler yayınlanmış.
    ## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ##

http://blog.stephenhorlander.com/2010/04/20/theme-status-timelines-panels-and-progress/

Bu Firefox'un kendi tasarımı mı ? Kendi tasarımı ise hangi sürümde gelecek bu tasarım ?
    Mükemmel olmuş valla yav.

@Razumihin7

Fission Eklentisi var onun için. Ama adres çubuğunda gösteriyor gideceğin urlyi

addons.mozilla.org
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1951

Bir de Hide GUI bars eklentisi var.

addons.mozilla.org
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/57805
  • Arkadaşlar biraz aradım meşgul etmemek için ama bulamadım benim sorum şu. Ben de Firefox kullanıyorum benim istediğim firefox kapalıyken ben tıkladığımda bana bi şifre sorsun. ben şifreyi doğru girersem o zaman benim en son bıraktığım sayfalarımı;yer imlerimi,şifrelerimi,ziyaret ettiğim siteleri göstersin. eğere şifre girmeden evete basılırsa bom boş sıfır bi firefox olsun. böyle bi yazılım varmı ??? işyerinde gizli kullanma için istiyorum bunuu. teşekürler şimdiden.
  • sadece durum çubuğu kapalıymış..ilgilenenlere teşekkürler
  • quote:

sadece durum çubuğu kapalıymış..ilgilenenlere teşekkürler

Zaten durum çubuğunda bu var diye düşündüğümden ne istediğinizi bir türlü anlayamamıştım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

chromdaki adwarth gibi reklamları otomatik engelleyen bi eklenti varmı mozillada?

Duymayan kalmadı sen uyumuşsun heralde.

Bunu kur sonrada aşağıdaileri içersine ekle Forumdaki tüm reklamlardan kurtul.

addons.mozilla.org
    Adblock Plus – Get this Extension for 🦊 Firefox (en-US)
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865

orum.donanimhaber.com##TABLE#Table10
    forum.donanimhaber.com##TABLE#Table11
    forum.donanimhaber.com##TABLE#backtable
    forum.donanimhaber.com##TR[valign="top"]:first-child
    forum.donanimhaber.com##TD[width="135"]
    forum.donanimhaber.com##*[width="125"][valign="top"][align="right"]
    forum.donanimhaber.com##TABLE#Table5
    bolumsonucanavari.com##DIV#vi-slider
    resim.donanimhaber.com##IMG[src="*"]
    donanimhaber.com##DIV#vi-slider
    resim.donanimhaber.com##TABLE#Table10
    resim.donanimhaber.com##TABLE#Table11
    forum.donanimhaber.com##.forumSponsor

bu kodları nasıl eklicez ad block'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

bu kodları nasıl eklicez ad block'a

ABP / Tercihler / Süzgeç Ekle dedikten sonra buradaki linkleri ekleyip Enter a basacaksınız..

/>
  • @Egé teşekkür ettim hocam
  • bir eklentide ben paylaşayım..tüm sayfaları okudum ama göremedim bu eklentiyi..Bilenler vardır mutlaka ama :Xmarks eklentisi var..bu eklenti ile kullandığıınız pcdeki tüm yer imlerini kaydediyorsunuz,pc ye formatta atsanız başka bir pc den yada internet cafeden falan bile nete girseniz yer imlerinize ulaşabiliyorsunuz..umarım işinize yarar..
    addons.mozilla.org
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2410
    buradan yükleyebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

bir eklentide ben paylaşayım..tüm sayfaları okudum ama göremedim bu eklentiyi..Bilenler vardır mutlaka ama :Xmarks eklentisi var..bu eklenti ile kullandığıınız pcdeki tüm yer imlerini kaydediyorsunuz,pc ye formatta atsanız başka bir pc den yada internet cafeden falan bile nete girseniz yer imlerinize ulaşabiliyorsunuz..umarım işinize yarar..
    addons.mozilla.org

Teşekkür ederiz ama bu özellik Firefox da zaten var, ayrıca bir eklentiye gerek kalmıyor.

" Yer imleri / Yer imlerini düzenle / İçe aktarma ve yedekleme / HTML olarak dışa aktar " dediğinizde kullandığıınız tüm yerimlerini istediğiniz ayrı bir yere kaydedebiliyorsunuz. Garanti olması için ayrı bir harddisk veya flash belleğede kaydedilebilir.
    Herhangi bir format veya yeni kurulumdan sonra da " HTML olarak içe aktar " deyip daha önceden kaydettiğinizi aynen yükleyebiliyorsunuz..
  • quote:

quote:

bir eklentide ben paylaşayım..tüm sayfaları okudum ama göremedim bu eklentiyi..Bilenler vardır mutlaka ama :Xmarks eklentisi var..bu eklenti ile kullandığıınız pcdeki tüm yer imlerini kaydediyorsunuz,pc ye formatta atsanız başka bir pc den yada internet cafeden falan bile nete girseniz yer imlerinize ulaşabiliyorsunuz..umarım işinize yarar..
    addons.mozilla.org

Teşekkür ederiz ama bu özellik Firefox da zaten var, ayrıca bir eklentiye gerek kalmıyor.

" Yer imleri / Yer imlerini düzenle / İçe aktarma ve yedekleme / HTML olarak dışa aktar " dediğinizde kullandığıınız tüm yerimlerini istediğiniz ayrı bir yere kaydedebiliyorsunuz. Garanti olması için ayrı bir harddisk veya flash belleğede kaydedilebilir.
    Herhangi bir format veya yeni kurulumdan sonra da " HTML olarak içe aktar " deyip daha önceden kaydettiğinizi aynen yükleyebiliyorsunuz..

yanlız sizin söylediğiniz öellikte yanınızda dosya olarak taşımanız gerekiyor..benim dediğimde sanal ortamda saklanıyor yer imleriniz..herhangi bir donanıma gerek yok xmarksta..
    ben birşey sormak istiyordu : mozup yada başka bir adıda olabilir tam emin değilim, yedekleme programı kullandım.Bir dosya olarak kaydettim.Ve bu dosyayı nasıl tekrar tanıtacağım kurduğum sisteme firefox için ?
  • quote:

yanlız sizin söylediğiniz öellikte yanınızda dosya olarak taşımanız gerekiyor..benim dediğimde sanal ortamda saklanıyor yer imleriniz..herhangi bir donanıma gerek yok xmarksta..
    ben birşey sormak istiyordu : mozup yada başka bir adıda olabilir tam emin değilim, yedekleme programı kullandım.Bir dosya olarak kaydettim.Ve bu dosyayı nasıl tekrar tanıtacağım kurduğum sisteme firefox için ?

Aynı şekilde bu sefer Restore kısmından halledeceksin.
  • Bende şöyle bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim.

firefox kullanırken ok tuşlarıyla sayfada aşağı inmek veya yukarı çıkmak istediğim zaman tuşa basar basmaz en alta veya en üste çıkıyor.
    ayarlardan baktım bulamadım. kaldırıp yeniden kurdum yine çözülmedi. şu anda son sürümü kullanıyorum. nasıl çözebilirim. teşekkür ederim.
  • bir eklentide benden gelsin, son dönemin en iyi indirme yöneticilerinden birisi Jdownloader için hazırlanmış olan bu eklenti indirmek istenen linkleri tek tek uğraşmadan firefoxta sağ tık menüsüne entegre olarak tek seferde dilediğiniz kadar linki yakalayıp jdownloadere yerleştirmenizi sağlıyor.
    jdownff eski sürümünü kullananlar vardır firefox 2 sürümüyle uyumluydu ancak 3 sürümünü desteklemiyordu yeni çıkan sürümü 2 ve 3 seriside dahil şuandaki en güncel 3.6.3 sürümündede sorunsuz çalışmaktadır.

eklenti adresi ;

addons.mozilla.org
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/151902

kurulum ve entegerasyonunun resimli anlatımkonusu (resmi jdownloader sitesiden)

board.jdownloader.net
    JDownloader.org - Official Homepage
    http://board.jdownloader.net/showthread.php?p=16176
  • quote:

quote:

quote:

......Xmarks eklentisi var..bu eklenti ile kullandığıınız pcdeki tüm yer imlerini kaydediyorsunuz,pc ye formatta atsanız başka bir pc den yada internet cafeden falan bile nete girseniz yer imlerinize ulaşabiliyorsunuz.......
    addons.mozilla.org

..............................

100-150 KB boyutlarındaki yedeğinizi e-posta adresinize atarsanız sanal ortamda da saklamış olabilirsiniz.
    Tabii ki tercih meselesi. Ben sırf bu iş için bir eklenti daha kurmayı tercih etmezdim, bu nedenle yazdım.
    Tercih edenler isterlerse kurabilirler. Katkı için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

Bu Firefox'un kendi tasarımı mı ? Kendi tasarımı ise hangi sürümde gelecek bu tasarım ?
    Mükemmel olmuş valla yav.

Firefox 4 sürümünün tasarımı.Ama kesin değil herhalde geliştiriyorlar.Bakalım sonunda ne çıkacak.

Yeni Firefox'a sürpriz bir özellik!

Mozilla Firefox'un en son sürümünde sürpriz bir özellik var: Çok basit, temiz ve kullanışlı...
    ## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ##

Firefox'un gecelik olarak çıkan en son sürümünde çok ilginç bir özellik var.

Firefox araç çubuklarının tek bir çubuğua indiren, tamamen özelleştirilebilir sekme çubukları! Kullanıcıların sekmeler içerisinde istedikleri her şeyi sürükleyip bırakabilridği, arayüzü tamamen özelleştirebildiği çok ilginç bir çubuk bu.

Firefox'un arayüzü bu sayede inanılmaz temiz hale geliyor. Eğer 7 ve daha az sekme açacaksanız, ya da günlük olarak az sekmeyle çalışıyorsanız, tek bir satırda bütün işlerinizi halledebilirsiniz.

Firefox 3.7.5 Windows 7 efektleriyle çok şık, özelleştirme ile çok temiz ama henüz bir test sürümü ve sorun çıkartabiliyor, çökebiliyor, hatta yer imlerinizi gözden kaybedebiliyor. Stabil olmayan test sürümünü aşağıdan indirebilirsiniz.

Download: Firefox son test sürümü

Ayrıca bu sürümde Tabs on Top ve Addon manager özellikleri eklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunship -- 2 Mayıs 2010; 1:30:03 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.