Bildirim
MP3 ALACAM KAFAMDA İKİ TANE VAR HANGİSİ YARDIMMM ?????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Link versen daha iyi bakar daha iyi yardımcı olurduk sanki ? -
hocam sanırım SA4VD404AN/97 4.3 inç olan modeli ben SA060304R/97 3'' inç olanını aldım askere götüreceğim için bana küük ekranlı birşey lazımdı o yüzden bunu tercih ettim lakin dediğin 4.3 inçlik modeli beylikdüzü satürnde inceledim eğer fırsatın varsa sende git bir incele sanırım bu 4.3 inçliklerin bir kaç modeli var SA4VD404PN/97 ve SA4VD404YN/97 diye 2 modeli daha mevcut lakin benim saturnde incelediğim hangi modeliydi bilemiyorum phılıpsın internet sitesinde hepsininde aşağıda belirttiğim türlerde video dosyası oynattığını yazıyor lakin benim saturnde incelediğim modelin kutusunun üzerinde flv de oynattığı yazıyordu ve ordaki yetkili bana 1080p film oynattığınıda söyledi hatta ben inanmadım ve cihazı incelerken kafamı kaldırıp ona ciddimisin sen diye sordum adamda evet dedi ekranıda lcd sağdan ve soldan üstten ve alttan açılı olarak bakıldığında ekrnda kararma olmuyor gayet net benim aldığım sa06030 da ise beli bir açıdan sonra ekran kararıyor...4.3 inçlik modelin içindeki örnek videonun çözünürlüğünü ve türünü bilmiyorum ama gayet akıcı bir şekilde oynatıyordu ileri geri sarmada takılma falan olmuyor menülere geçiş hızlıydı bence f/p ürünü bir model... radyo ve müzik konusunda 2 modelde aynı hem destekledikleri kodek hemde ses seviyesi aynı ama sesi iyi olsun dersen ariazı dinledim tek kelimeyle harika ama filmde olsun dersen 4.3 inçlik çok ideal eğer benim yer sorunum olmasaydı 4.3 inçliği alırdım çünkü askerde 3.inçlikten büyüğüne hem izin vermezler hemde cebimde koğuş dışındada 3.inçliği rahat kullanırım diye sa06030 u aldım üstelik sa 06030 u bulman çok zor sanırım ben vatandan teşhir ürününü açıkçası şansına aldım bozuksa değiştiririm dedim yada askere gidene kadar arızalanırsa geri veririm diye aldım benim askerde işimi görecek bu tip birşeydi çünkü ayrıca osmanlı avm diye bir yerde next meizu t8 modelinin olduğunuda gördüm onun içinde güzel bir cihaz diyorlar lakin inceleme fırsatın yok firma onu sipariş üzerine getiriyormuş ben osmanlı avm ile görüştüm istanbul karaköyde marmara hanında bir dükkan ellerinde incelenecek model yokmuş ancak sipariş edin getirelim diyorlar eğer illa dokunmatik olsun diyorsan next t8 modelinide bulup biryerlerden incelemeni tavsiye ederim.Lakin bunlarda bir cep telefonu dokunmatiği hassasiyeti yada ipod dokunmatiği hassasiyeti ararsan düş kırıklığına uğrarsın ama kendi sınıfı içinde bence yeterli aklına takılan birşey olursa sor bildiğim kadarıyla gene yazarım iyi forumlar dilerim ve sana bir tavsiyem eğer bu mp4lerden birini alacaksan convert programı olarak pazera free mp4 to avi converter 1.7 programını kullan hem ücretsiz hem başarılı ben aldığımdan beri 20 tane convert prog. denedim normalde format factory kullanıyorum ama hiçbirri bunun kadar başarılı değil eğer aldığın alacağın mp4 içinden convert prog. çıkarsa birşey diyemem ama pazerayıda bir dene derim.
PHILIPS MP4 LERİNİN VİDEO OYNATMA ÖZELLİKLERİ.
Video Oynatma
MPEG4 SP/ASP: 2 Mbps'ye kadar, D1, 25 fps
MPEG4 AVC/H.264 HP: .avi/.mp4 biçimlerinde 4 Mbps'ye kadar, D1, 25 fps
RMVB: 2 Mbps'ye kadar, D1, 25 fps
WMV9: 1 Mbps'ye kadar, 640x480, 25 fps
-
bu arada benim incelediğim 4.3 inçlik modelin fiyatı beylikdüzü saturnde 172 liraydı kdv dahil olarak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X