selamlar... Minton MMP3070 model mp3 çalar ne adaptörü ile ne de pil ile çalışmıyor.Piller 3,7 vluk ve ölçtüğüm zaman 3,7v okunuyo.Ancak bilgisayarımın usb girişine taktığımda bellek gibi çalışıyor veri alıp gönderiyor.Bi ara pc den çıkardığım gibi adaptörüne taktım çalışıyodu ve şarj da oluyo elime alır almaz herşey kayboldu.İçini açtım cihazın dışardan 4v verdim harici olarak yine olmadı.Gözüme çarpan lehimleri tazeledim.Ekranın şasesinin bi ayağında lehim kopması vardı onu da hallettim.Ama bi türlü çalıştıramadım mp3 ü.En son foruma arızayı yazmaya karar verdim.Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum KOLAY GELSİN...
Vur duvara kendine gelir
garantisi dolmadsıysa hiç kurcalamadan servisine götürecektin;bir ihtimal yaparlardı.. Yine de götür ücret karşılğı yaparlar umarım..
bence direk 4v verdiysen yakmış olabilrsin 7805 falan kullansaydın , entegrenin ismini oku ve 3w_alldatasheet__com adresinde search kısmına entegrenin numarasını yaz oarada pdf şeklinde dtaseeti açılır artı ve eksi uçlarını bul ,ve ölçü aletiyle ölç enerji varsa ve çalışmıyosa büyük bi ihtimalle yanmıştır enerji yoksa enerji kısmında sorun vardır enerji gelmiyodur kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme