Şimdi Ara

Mp3 deki Resmi Nasıl Kaldırırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
14.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Vestel Venüs 5 Telefonum Var Saçma Sapan Bir Şarkının Resmi Bütün Müziklere Bulaştı Şarkı Sildim Fakat Gitmedi Lütfen Yardım Edin Biri Telefonu Şarkı Açıcam diye elimden alıyor Rezil Oluyorum

• nightwish282 N kullanıcısına yanıt
    Başka şarkılara nasıl bulaşır anlamadım ama sistem dosyalarını görünür yapıp klasördeki gizli albüm resimlerini silin. Kökten çözüm istiyorsanız da mp3tag adlı programı indirin, şarkıları programa ekleyip seçin ve albüm resmini silin.
  • Benimde başıma gelmişti bir zamanlar.Çözümünü bilmiyorum ama birkaç öneri vereyim.

Telefondaki tüm müzikleri silin ve telefonu kapatıp açın.Müziklerinizin hepsini seçip

sağ tık > özellikler > ayrıntılar > Özellikleri ve Kişisel Bilgileri Kaldır > Aşağıdaki özellikleri bu dosyadan kaldır > tümünü seç > tamam

işlemini uygulayın.Daha sonra müziklerinizi telefona atıp bir deneyin bakalım.
  • sağ tık > özellikler > ayrıntılar > Özellikleri ve Kişisel Bilgileri Kaldır > Aşağıdaki özellikleri bu dosyadan kaldır > tümünü seç > tamam

işlemini uygulayın.Daha sonra müziklerinizi telefona atıp bir deneyin bakalım.
  • sinemhkn S kullanıcısına yanıt
    Alintisini yapmaktaki amaç ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.