Şimdi Ara

Mp3/Mp4 Tavsiyesi - Ses Kalitesi Ve İşlevsellik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır bayağı gezdim forumu çok fazla agresif tartışmalar gördüm bunun yanında çokta güzel yorumlar vardı. Teşekkür ederim bütün bu konulardaki ilginize

ipod Touch 4g karar vermiştim ancak 500-600TL fiyatı ve çok iyi olmaması [iyi olması (anladınız siz onu;))] beni düşündürdü.

Galaxy s wifi 5.0 alacaktım karar vermiştim ancak 5inç ekranın çok büyük olduğunu görünce sadece bir mp3 player olarak düşünülemez ve devamlı cepte gezdirilemez olduğunu farkettim.

Sony a864 alacaktım ses kalitesinin üstün olması sebebiyle ancak 2.8inç ekranın küçük olması ve işlevselliğin yukardaki makinalara göre daha az olması, fiyatı (440-550TL) beni durdurdu.

Önceden 600tl ayırmıştım bütçe olarak sonra vazgeçtim gibi, şimdi maksimum 400TL yi geçmeyecek bir cihaz düşünüyorum.

Önem verdiğim noktalar :

--> Ses kalitesi benim için önemli genellikle new age tarzı müzik dinliyorum bu nedenle Hem "Derin Bass" hemde "Temiz ve kaliteli akustik, tiz," arıyorum.

--> Ama yanımda taşıdığım makinada gerektiğinde film yada attığım dizileride izlemek istiyorum bu yüzden en az 3inçlik bir dokunmatik ekranı olmasını tercih ederim ancak olmazsa olmaz değil.

--> Aynı şekilde işlevsel olarak android gibi bir işletim sistemine sahip olmasınıda tercih ederim ancak yinede olmazsa olmaz değil ses kalitesi için vazgeçebilirim.

Bu sırada kullandığım kulaklığım she 9500'dan memnunum derin bassları çok güzel alıyorum temiz ses ve tizleri ise yüksek miktarda alabiliyorum ancak çok iyi bir kulaklık denemediğim için ne denli yorum yapmam yanlış olur.

Tecrübelerinizi ve önerilerinizi aktarıp yardımcı olabilirmisiniz.

Temel aradıklarım bunlar

• Cowon ve iRiver marka mp3 çalarlara bakabilirsin... iRiver'in pilli modellerinden bulabilirsen kaçırma derim... (T10,T60 vb..) Fakat üstte söylediğim markaların kaliteli mp3 çalarlarını bulmak çok zor, şu anda piyasada olup alabileceğin güzel mp3 çalarlardan biri ise sandisk sansa clip gibi görünüyor, bütçen ona fazlasıyla yettiği için amfi+sağlam bir kulaklık ile destekleyip güzel bir müzik ziyafeti çekebileceğini düşünüyorum.
  • Cowon cok bakıyorum açıkcası özellikle d3 ve j3. Ancak kolay bulamıyorum türkiyede bana önerebileceğiniz bir site varmı ?
  • upppppp
  • yukarı ???
  • yukarıdaki istenenlere göre sana en iyi itouch 4g gider.
  • vatandan %25 indirimle birlikte 32gb beyaz ipod touch 4g aldım. Bütün sonyleri sallayın. 2.8 inçlik ekranda birşeyler yapmaya uğraşıp o kadar parayı tek özelliğe yatırana kadar ipod touch alın bence ben aldım sesinden memnunum. Bu kadar düşünmeye beyine yazık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.