Şimdi Ara

mp3 player almak istiyorum??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20gb hafizalii bir mp3 player almak istiyorum aklımdan ep ipod gecio ama 430euro olunca vaz geciyorum ne alıyım sizce???

• ben ipod kullaniyorum ve bence ipod en iyisi. daha önce creative ve baska mp3 calarlarim da oldu ama hem karizma hem ses kalitesi hem de pratiklik bakimindan ipod en iyisi. ama pahali diyosan creative zen touch'i da deneyebilirsin. o da 20gb ve ses kalitesi mükemmel(bizzat kullandim). bu arada iriver lara da bi bak istersen. onlar da baya saglam. ama bence para biriktir ve i-pod al. verdigin paraya gercekten degecektir...
  • evet ipod lar guzel ama biraz el yakıyor..
  • yaw ben zati internet cafeciyim bana bi mp3 player buLun şöLe 30 40 milyona falan plz
  • MINTON VE CODEGEN NASILDIR ARKADAŞLAR Bİ TAVSİYE LÜTFEN...
  • bende minton mp3002 var fiyat performans cok guzel 140 kaada birakırım sana
  • Abicim mp3 player alacaanıza telefon alın bence.Ben de eskiden mp3 player istiyodum ama şimdi

N-GAGE almayı düşünüyorum!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • polaroid PDP602 40GB olanı onerirdim. ama fiyatı cok arttı yılbası yuzunden. ama 180$ bulanabilir. sadece yurtdısından getirtecen.
  • ipod bence tamamen reklamcıların bize itelemesinin bi ürünü görüntü dışında bi şey yok ipod photo diye bi alet çıkardılar 1,5 milyar ondan daha gelişmiş iriver h320 800 milyon gerisini siz düşünün (iriver da video oynatabiliyo text okuyabiliyo radyodan kayıt yapabiliyosunuz ) creative de renksiz ekran ama ucuza alınabilcek en iyi alet , ipod a paranızı yatırıp heba etmeyin,
  • bir de sony'nin network walkmanlari cikti

512 MB, 1 GB, 20 Gb ..
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1072 bu ürünü nasıl bilirsiniz almayı düşünüyorum fiyatıda uygun geldi... 256mb radyodan kayıt mono degildir insallah ...

• MP3 player alcaana git MOTOROLA E398 al hem MP3 Playerin olsun hemde şık küçük hafif bir telefonun... En azından paranı çöpe atmassın.. Ayrıca 1GB hiç fena değil mp3 için.. ama ben manayaam günde 5-6 Gb müzik dinlemem lazım diyosan o ayrıı, gider Ipod'a bi ton kene bayılırsın oda seni süper tatmin eder, rahatlatır :)
  • creative gerçekten iyi mp3 çalarlar üretiyor. alirken hiçbir kuskunuz olmasin. ama ipod 'u da kullanmadan karar vermeyin. kalite yönünde onunla bi creative kapisir. tamam çok reklami yapiliyo falan ama hemen önyargiya kapilmayin. ipod hakikaten kullanimi cok kolay ve çok kaliteli bir cihaz. parasi bana çok geliyo derseniz o ayri olay ama kalitesiz derseniz hata yapmis olursunuz! yani creativelerle ipod kalite bakimindan neredeyse ayni. sonuçta is sizin tercihinize kaliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.