Şimdi Ara

mp3 player/kulaklık/amfi 3lemesi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar , sennheiser cx 500 kullanıyordum , sonrasında asimetrik kablosu nedeniyle cx 300 II ye geçtim fakat basların toplu olmaması ve zaman zaman tizlerin kulağı tırmalası ve kulakiçi olması nedeniyle yapay bas nedeniyle overhead bir kulaklık almak istiyorum tercihim koss porta pro 25.yıl özel üretimi olacak gibi duruyor , izolasyon olarak sorunu olamsına rağmen ekstradan 50mm deri pad lerden alarak bu izolasynu güçlendirebilir miyim ?

ekstra olarak hiç bütçem olmamasına rağmen sandisk clip + 8gb / koss porta pro / fiio e5 almayı planlıyorum set olarak nasıl bir set olur ? clip+ a alternatif olarak microsoft zune ve Creative Zen Vision M 30 GB var , benm için önemli olan berraklık ve kulaklğın dengesizce bass ve tizlerle kulağma tecavüz etmemesi , önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ? ve clip+ ile cx300 II nasıl bir uyum içinde bilgisi olan varsa paylaşırsa cok memnun olurum , fiio e5 in sisteme katkısı vereceğim paraya değer mi değmez mi ?amfisiz koss porta pro ile sandisk yeterli gelir mi ? şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleFishuA -- 8 Kasım 2011; 22:10:50 >

• Clip+'da dengeli bass ve tiz bulamazsın, tam zıttıdır sesi.

Sana uyacak olan Sony A ve X serisi yada İriver'dır. (Sony'lerin diğer serileri de olabilir ama denemedğim için yanlış yönlendirmek istemiyorum.)

E5 bu sistem için gereksiz olur, pek katkısı da olmaz.

Ekleme: Clip+ ve cx300 çok berbat bir ikili olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 9 Kasım 2011; 1:20:41 >
  • sony iyi güzelde nedense bir türlü ısınamadm hiç bir walkmanine , iriver araştrdm t serisi ,e150 ve 2.el olarak h10 20gb lık bi kaç mp3 buldum , h10 güncel olmayan bir cihaz olduğu için düşündürdü beni , şuanda piyasaya sürülen cihazlarla kıyası ne durumdadır bu konuda bilginiz varmı ? fiyat olark 3 e 5 e bakmadan çokta uçamadan içime sinecek bişey almak istiyorum o yüzden biraz ince elemek durumundaym :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleFishuA -- 9 Kasım 2011; 2:15:09 >
  • Portapro gercekten güzel bir kulaklık. Bence de e5 gereksiz olur. Portapro rahat surulebilen bir kulaklık zaten. Clip+ ve Portapro iyi ikili olur bence. Hem f/p bakımından da daha iyisini bulmak zor.
  • peki iriver h10 vs clip+ / clip+ vs iriver e150 hakkında ne dersiniz ? heryerde overhead kullanmam mümkün olmayacağından cx300 II yi de kullanacağımı göz önünde bulundurursak . elektronik / ambient / indie rock tarzı dinliyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleFishuA -- 9 Kasım 2011; 3:01:56 >
  • İlla ki f/p bişey olsun derseniz Clip tavsiye ederim. Clip+'ı beğenmedim ben.

İriver E150 güzeldir, o da olabilir.
  • clip + frimware güncellemelerinden sonra beklentileri karşılar hale gelmiş sanırım , e150 kullanım zorlugu nedeniyle herkesn eleştrisini alıyor , sanırm 2si arasında bir seçim yapmam gerekecek şimdilik iriver h10dan vazgeçtm gibi , hdd ve şarj problemi cok varmış , ekstra olarak oldukça eski bir model clip e göre hantal gibi geldi , koss porta pro rahat sürülebilen bir kulaklıksa clip + koss porta pro mantklı geldi , peki amfinin bu sete hiçmi katkısı olmaz kimi yerlerde clip vb. bir mp3 le koss porta pro için amfi kullanmanz önerilmiş
  • peki clip vb. mp3 playerlarn ipod classic ve touch serileriyle kısayla ne seviyedeler ?
  • 1. nesil Touch'un sesini çok beğendim ben, bulabilirseniz uygun fiyata tavsiye ederim. 4. nesilin de sesi güzel. Classic serisinde de lineout çıkışından kullanacaksanız eğer 5 yada 5.5G tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.