Şimdi Ara

mp3 player'lı cep telefonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda tüm markalı ve markasız mp3 çalarlar tartışılıyor ve eksi/artı özellikleri didikleniyor.

peki mp3 çalar fonksiyonu olan cep telefonlarının yeri nedir?

sony gibi mobil müziğin mucidi sayılan bir firma bu konudaki tecrübelerini sonyericsson'a ne kadar aktarabiliyor?

nokia gibi bir dev, bu konuda yeterli kalitede bir şeyler yapabiliyor mu?

ses ve görüntü sistemlerinde iddialı samsung sevenlerine müzik keyfini gerektiği kadar tattırabiliyor mu?

ve daha da önemlisi benim; 2GB hafıza kartı, yedek bataryası ve sennheiser kulaklığı olan bir sonyericsson P910i sahibi olarak paraya kıyıp mp3 çalar almam ne kadar gerekli???

• Nokia'nın birçok modeli berbat, N-Gage QD biraz daha iyi geldi bana öbür modellerine göre ama o da dinlenecek gibi değil yani. Sony Ericsson ise Walkman ile telefonlardaki en iyi mp3 kalitesini yakalamış bence ama gerçekten çok ama çok yetersiz, yani doğru dürüst mp3 player kullanan birisine tam bir işkence gibi geliyor Sony Ericsson telefonları da...bence mp3 alman çok gerekli eğer berrak sesler istiyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 20 Nisan 2006; 16:21:05 >
  • müzik dinlerken aldığımı düşündüğüm keyif de külliyen yalan o zaman
  • Gene de dediğim gibi telefonlar için muhteşem bir kalitesi var ve P910 denemedim, dinlediklerime göre daha da güzel olabilir ama asla kaliteli[özellikle bu önemli] bir mp3 playerın verdiği dengeyle ses veremez. Kısacası gidip Minton falan tarzı bir mp3 player düşünürsen hiç alma Sony Ericsson yeter derim, ama bu iş için yaklaşık 500YTL ayırabilirim dersen muhteşem ses kalitesine sahip ürünler bulabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.