Şimdi Ara

mp3 player önerileriniz ACİL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Creative Zen 4gb radyosuz mp3 çalarım vardı geçen ay bozuldu Üzgün servise gönderdim ve ordakiler bana üründe hata olduğunu ve piyasadan toplatıldığını ama istersem aynı modelin radyolu versiyonunu $20 farkla bana verebileceklerini ya da faturadaki miktar olan 200 lirayı geri ödeyeceklerini söylediler.

mp3  player önerileriniz ACİL!!!

ben de $20 vermek yerine başka bir marka mp3 çalar almak istiyorum, max 300 liraya kadar bir mp3 almak istiyorum, kullandığınız , bana Zenimi aratmayacak model önerebilecek biri var mı ?

aslında 4gb ipod nano 3. nesil almak istiyorum ama ne teknosada ne de mavi bilgisayarda görebildim

• Sony a-818 hiçbir şekilde zenini aratmayacaktır,ayrıca yanında verilen kulaklıklarda çok kaliteli ve şu an en iyi fiyat sanırım bimeks'te. Ama sadece İstanbul acıbadem şubesinde kalmış galiba. İstanbuldaysan bi bak derim http://bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1096&uid=36350
  • sony den daha iyi bir alternatif olarak cowon d2 var sonydende creative dende her yönden iyidir bende creative zen kullanıyordum, d2 aldıktan sonra dinlemiş olduğum bütün müzikleri yeniden dinlemeihtiyacı duydum malum bbe sertifikası var cowon markasının(dünyada bu sertifikaya sahip tek marka)
    ekleme:
    türkiyede yok sanırsam kalmadı yani gelmesini bekle derim gerçekten değer aldığına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 19 Mayıs 2009; 15:09:51 >
  • bende sony almayı düşünüyorum aslında fakat kullanan kimse görmedim daha önce tutulmadımı diye merak ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.