Şimdi Ara

MP3 Player Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz günlerde bir beats kulaklık siparişi verdim. Henüz elime ulaşmadı..

Fakat buna tam destek verebilecek bir mp3 player arıyorum. Biraz araştırma yaptığımda ipodlardan çok daha iyi ses kalitesine sahip mp3 playerlar olduğunu farkettim fakat modelleri bilmiyorum..

Bana fazla pahalı olmamak kaydıyla ipodlardan hissedilir derecede daha iyi mp3 playerlar önerebilir misiniz ? (Türkiyeden alabileceğim.)

Mesela iriver E150'ye baktım.. fiyatı 230 tl civarı, ipod touch'tan daha kaliteli bir ses alabilir miyim ?

Flac vs çalar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenacious D -- 25 Temmuz 2012; 12:20:14 >

• 200 liranın üstündeki playerlerin geneli ipoddan üstündür ses olarak ama beats kulaklıklar ipodlar içın üretildiğinden ipodlar ile daha uyumlu çalışır. Iriver ürünleri bildiğim kadarıyla flac oynatması lazım ama emin değilim. Ipodlar da alac formatı çalıştırıyor flacın apple versiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 25 Temmuz 2012; 16:18:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iriver E150 mi ipod mu ?
  • Tahmineen ipod diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım sana 8 GB kapasiteli ve de sadece 22 TL'ye alabileceğin bir mp3 player öneriyorum hem de radyolu işte link

http://www.gold.com.tr/U202474/Goldplay-Gp-1001-Pembe-8-Gb-Mp3-Player
  • böyle bir ürün düşünmüyorum.
  • Banada daha çok kayıt için lazım yani mp3 te dinleyebileyim fakat kalite olarak ses kaydı daha iyi olsa çok güzel olacak değişik bir durum ama olsa iyi olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenacious D

böyle bir ürün düşünmüyorum.

SanDisk Sansa modelleri için yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.