byeler gecenlerde bi sitede görmüştüm mp3 playerın devre şeması ve yapılışı diye.bunu hakkında bilgisi oln varmı?
pardon,sitenin link'ini gonderir misin?Birde biz gorelim...
O kadar çok site var ki. Ama ne yazıkki hepsi aklımda yok. Ama en çok tuttuğum ve en gelişmiş olan: http://www.myplace.nu/mp3/
Kolay gelsin
arkadaslar alın size cok kalite bi site..yanlız ingilizce..ben cok faydalandım .tavsiye ederim ..herif sadece elektronikle deil araba falan da yapıyor..msnden de görüşüyoruz ..yaşlı çılgın bi adam...mp3 yapımı ile ilgili cokca sey mevcut..
mp3 playeri yaptım ama şimdi marka arayışı içinedyim ayrıca menü arapça çıkıt:))) ya beyler yapabilirmisiniz mantığınız alıyomu ..!
Yapılmayacak bir şey değil hazır devreleri sipariş edilebiliyor diye biliyorum Mantığım alıyor yapımını (Fazla maliyet)
Ama hazır almak varken uğraşmak ne diye?
quote:
Orijinalinden alıntı: mgveli
quote:
Orijinalinden alıntı: Sagopa_Kajmer
mp3 playeri yaptım ama şimdi marka arayışı içinedyim ayrıca menü arapça çıkıt:))) ya beyler yapabilirmisiniz mantığınız alıyomu ..!
Yapılmayacak bir şey değil hazır devreleri sipariş edilebiliyor diye biliyorum Mantığım alıyor yapımını (Fazla maliyet)
...
quote:
Orijinalinden alıntı: salagil
quote:
Orijinalinden alıntı: mgveli
quote:
Orijinalinden alıntı: Sagopa_Kajmer
...
Durduk yere niçin yapıyorsun. Burası forum, Burada görüşlerine saygı duymayacağın Binlerce insan olabilir, Ben Hazır devrelerinin olduğunu söyledim ve Fazla maliyetten dolayı olumsuz Fikrimi belirttim. . . . .