Şimdi Ara

MP3 PLAYER YARDIMI???(Teknik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın tüm USB aygıtlarılari çalışıyor.FAkat mp3 playeri taktığımda sadece birisinde sorun çıkıyor.Ama aynı girişte usb diskim ve cameram sorunsuz çalışıyor.Mp3 player sadece o usb de çalışmıyor.Bi uyarı çıkıyor sürücüyle falan(aygıt sürücüsü) ilgili.Aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor.Ayrıca winXp pro kullanıcısıyım.Yardımcı olursanız sevinirim...

• Bu mp3 playerdan kaynaklanıyor, usb girişlerinden değil. Firmware güncelle istersen aygıtın.
  • Aygıt Muvo2 Fm.Güncellemeyi yaptım ama sorun hala devam ediyor.Şimdiye kadar hiçbir USB girişinde böyle bir sorun oluşmamıştı.Yeni bilgisayar aldım.5usb 2.0 var üzerinde.İkisi önde.Öndekilerden birisine takınca çalışmıyor.Diğerlerinde sorun yok.İşin ilginç tarafı diğer aygıtlar orada çalışıyor.
  • O çalışmadığı porta başka aygıt taktığında çalışıyorsa sorun yok.Kablolarını kontrol et.Temassızlık olabilir.
  • Aynı sorunu yaşadım bende biliyorum, bu aygıtları kasanın değilde anakartın usblerine takarsan daha iyi olur. Mp3 playerdan olduğunu düşünüyordum ama böyle enterasan şeyler oluyor. Bazen usb aygıtı tanınamadı filan diyor. Biostan usbleri iptal edip tekrar aç bakalım.
  • Önce fişi çekip Clear Cmos jumperini yana kaydırıp 5 saniye sonra geri al.
  • Tam Olarak anlamadım savage.Nasıl yapacam bu işi.Çok teknik bir bilgi oldu bu benim için?Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.