Şimdi Ara

mp3 playerlarda sabit disk? flash disk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben mp3 playerımı 1gb old. için flash disk zannediyordum ama teknosa.com.tr 64-128-512 olanların flash disk 1-2-4-10...-60 gb. olanların ise sabit disk old. yazıyor bu konuda bir cevap bekliyorum arkadaşlar şimdi benim mp3 calar flash mı sabit disklimi? arasındaki fark ne?

• Flash diskli senin mp3 çaların. Arada ki fark, birinde hard disk oluyor böyle kocaman, düşürünce genel hard disk'e zarar geliyor, lakin flash bellekler de öyle bir durum yok, ne kadar düşerse düşsün vb. şey olsun bir aksaklık meydana gelmiyor. En basitinden açıklaması bu olabilir.
  • Evet sabit disk çıt kırıldım oluo.Çok nazlıdır kendisi,hafif darbelerden dahi esirgiycen.Okadar da bişi olmasada flashdisk onun yanında çok çok sağlam.yani eğer 1-2 gb lik bişi alcaksan mutlaka flas ı tercih et.Ama senin mp3 flash bildiim kadarıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Flash diskli senin mp3 çaların. Arada ki fark, birinde hard disk oluyor böyle kocaman, düşürünce genel hard disk'e zarar geliyor, lakin flash bellekler de öyle bir durum yok, ne kadar düşerse düşsün vb. şey olsun bir aksaklık meydana gelmiyor. En basitinden açıklaması bu olabilir.

+1907 yaw
  • teşekkürler bende alırken böyle aldım hatta bu chip dergsindemp3 calarların karşılaştırması yapılmış fotolarını göndericemm bekleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hard disk görünmüyor
    2 ay önce açıldı
    SD KART "Disk Yazma Korumalı"
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.