Şimdi Ara

Mp3 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadasimin windows makinesinden kendime mp3 aktardim. Ancak bu mp3lerde şöyle sorunlar ortaya çıktı:

1) Macbook'a mp3 playeri taktigim zaman mp3 player bomboş gözüküyor sanki hiç şarkı aktarmamışım gibi.
    2) Windows'ta da ne kadar denediysem (switch programı) wma dosyalarini mp3e çeviremedim ve macbook'ta okutamadım.

Ne olabilir problem??

• Windows bir makinaya taktığında dosyaları görüntüleyebiliyor musun?
  • windows'ta wma olduğu için görüntüleyebiliyorum ancak converter programları - switch, sound converter - şarkıları mp3e çeviremediği için mac'e alamıyorum.
  • iTunes wma dosyalarını çalamıyor olabilir ama MP3'ü taktığınızda bom boş görmezsiniz. yinede gözükmesi lazım. hatta VLC Player yüklü ise vlc ile çalması lazım tıklandığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxiabit -- 7 Ağustos 2009; 10:57:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateshcek

windows'ta wma olduğu için görüntüleyebiliyorum ancak converter programları - switch, sound converter - şarkıları mp3e çeviremediği için mac'e alamıyorum.

Ben sorununu tam olarak anlayabilmiş değilim ancak (yani hiç bir dosyayı mı göstermiyor yoksa sadece wma`lar mı gözükmüyor) muhtemel bir disk hatası olmuş olabilir. Player Mac kısmında takılı iken eject etmeden çıkarma işlemi yaptığınızda, oluşturulan ya da o an oluşturuluyor olan dizin dosyası hasar görmüş olabilir. Player`daki verileri yedekleyerek Mac kısmında formatlamanızı öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urasbeyler -- 7 Ağustos 2009; 2:12:40 >
  • Arkadaslar simdiye kadar yazdiginiz tum cevaplara tesekkurler. Ben durumumu daha iyi anlatabilmek için resim eklemeye karar verdim. Bu sansa clip player'da 120ye yakin wma dosyasi var. Windows'ta gösterirken, ben de Flip4Mac WMV plug in olmasina ragmen macintosh'ta göstermiyor. Sizce de garip değil mi?

Teşekkürler

Mp3 problemi
  • arkadaşım niye problem çıksın bu arada forum nasıl kuruluyor?
  • arkadaslar öyle zannediyorum ki wma dosyalarinin kendilerinde problem var. Başka bir wma dosyasi aldim ve gözüküyor....... :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.