Şimdi Ara

MP3 Telefonları hakkında yardım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Ben yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Fakat bazı merak ettiğim konular var. Bir telefonun bir MP3 player ile yarışamayacağını biliyorum zaten, fakat çok fazla mp3 dinlemeyen, çok da fazla telefonda konuşmayan biri olarak bunları ayrı ayrı almak istemedim.
    Uzun lafın kısası öyle bir telefon istiyorum ki arttırılabilir hafızaya, radyoya, iyi kötü bir kameraya ve mp3 playera sahip olsun. Böyle telefonlar var, ama esas konu şarj süreleri. Yani en fazla 3-4 saat gördüm. Bana yetmez açıkçası. Nokia baktım hep, alışkanlık olmuş. Özellikle mesaj yazarkenki hızı.. Demin internette SonyEricsson'lara baktım da, 9 saat pil ömrü yazmış ! benim için süper birşey. Fiyatları 300-400 lira arasında olanlar ilgi alanıma girer direk =) Kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak. Mesaj yazma hızı Nokia'lar kadar iyi mi? Çok hızlı mesaj yazan biri olarak "fena değil, çok yavaş değil, rahatsız etmez" denebilecek hızda olanlar beni rahatsız edebilir. Ve MP3 kalitesi nasıl. En önemlisi de kulaklık girişleri nasıl, birer fotoğrafla gösterebilirseniz çok sevinirim. Son olarak da şu 9 saat kullanma süresi olayı gerçek mi merak ettim.
    Teşekkürler..

• müzik teli istiyorsan n91 derim mp3 playerlara gerçekten 10 basar ses çıkışında da kalitesinde de inanmazsan test et dene
  • 800 lira civarındaymış yoksa test ederdim =) teşekkürler yine de
  • motorola e2. 250 ytl lik fiyatıyla verdiği müzik kalitesi bass inanılmaz.
  • w810i al hayatını yaşa süper megas bass vs.

6233 de olur
  • w810i tavsiye ederim. hem fiyatı uygun hem özellikleri güzel. Pil konusunda memnun edeceğinden eminim. Mobile-review testinde aralıksız 15 saat çalmıştı sanıyorum. Ben kendi test sonucumu söyleyeyim: geceleri kapatmadan günde 3,5-4 saat müzik dinleyerek, fazla tel konuşması yapmadan (2 günün toplamı max 15-20 dakika + 1-2 mesaj) 2. günün sonunda %40 civarı pil kalıyor, nolur nolmaz diye şarj ediyorum ama 3. günü de rahat geçirir gibi geliyor.
  • w810i neden dersen hem ucuz,kulaklıkta müzik tatmınkar sevıyede kamera desen 2.0mp AF VE MAKRO MODU hafıza yonunden şikayetın olmaz max. 4gb kart destgı.tam aksi ekran,işlemci,dış hoparlor sesi,wirless ve symbian işletim sistemi diyorsan başka modellere yönel derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sony ericsson cihaz alma sakın walkman dedikleri bir halta yaramıyor sadece adı var n91 le yarışacak tlefon tanımam kulaklıkla w880 kullandım n91 e göre dörtte bir ses ancak verebiliyor ve de kalite de o kadar iyi deği yanlış anlamayın cihazımı savunmak için değil walkman süper müzik çalar beyninizi titretir diyen arkadaşlara sesleniyorum hayırlı forumlar
  • Sony Ericsson W800i kullanıyorum. Mesaj yazma konusunda klasik Nokia'lar kadar iyi. Herhangibir kasılma, yavaşlama yok. Hızınıza ayak uydurabiliyor yani. W810-w550-k750 gibi modeller de kullandım. Yine onlarda mesaj konusunda sorunsuzlar.
  • quote:

Selam arkadaşlar. Ben yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Fakat bazı merak ettiğim konular var. Bir telefonun bir MP3 player ile yarışamayacağını biliyorum zaten, fakat çok fazla mp3 dinlemeyen, çok da fazla telefonda konuşmayan biri olarak bunları ayrı ayrı almak istemedim.
    Uzun lafın kısası öyle bir telefon istiyorum ki arttırılabilir hafızaya, radyoya, iyi kötü bir kameraya ve mp3 playera sahip olsun. Böyle telefonlar var, ama esas konu şarj süreleri. Yani en fazla 3-4 saat gördüm. Bana yetmez açıkçası. Nokia baktım hep, alışkanlık olmuş. Özellikle mesaj yazarkenki hızı.. Demin internette SonyEricsson'lara baktım da, 9 saat pil ömrü yazmış ! benim için süper birşey. Fiyatları 300-400 lira arasında olanlar ilgi alanıma girer direk =) Kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak. Mesaj yazma hızı Nokia'lar kadar iyi mi? Çok hızlı mesaj yazan biri olarak "fena değil, çok yavaş değil, rahatsız etmez" denebilecek hızda olanlar beni rahatsız edebilir. Ve MP3 kalitesi nasıl. En önemlisi de kulaklık girişleri nasıl, birer fotoğrafla gösterebilirseniz çok sevinirim. Son olarak da şu 9 saat kullanma süresi olayı gerçek mi merak ettim.
    Teşekkürler..

Bekleme ve konuşma süreleri firma tarafından en ideal koşullarda belirlenir.

• Bir günde birsürü mesaj gelmiş arkadaşlar, çok teşekkürler.
    Sony Ericsson'lara ilgi duymaya başladım, madem pili de iyi gidiyor. Peki kulaklık girişi nasıl cepteyken çıkar mı? benim nokia'm öyleydi. iki tane diş vardı kulaklığı tutan, azıcık oynasın çıkıyodu. Ben aslında şu 2.5 mm'lik soketlere sahip olanlardan istiyorum ama pil özelliği fikrimi değiştirebilir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schuey.m -- 18 Aralık 2007; 14:23:26 >
  • bence w810i (sony ericsson) gayet hoş bir telefon fiyatıda senin istediğin fiyatların arasında
  • sx1 al sen sonra sesi dinle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.