Şimdi Ara

mp3 ü araba radyosuna aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mp3 çalar alıcam fakat niyetim mp3 çaları araba radyosuna aktarmak. arabada radyo cd çalar var. ama ses girişi yok. duyduğuma göre fm den mp3 ün sesini radyoya kablosusuz aktaran mp3 çalar varmış. nerden bulabilirim? kablo bağlantsı yapmadan bunun bi yolu var mı? yada bi aparat arabirim mevcut mu piyasada..ah arabada kaset girişi olsaydı iş kolaydı ama o da yok. yardımcı olursanız sevinirim.

• hocam gittigidiyorda belkin fm transmitter adi altında satılıyo bahsettiin urun. gittigidiyorda belkin die aratırsan bulursun. dukkan fiyatına 55 milyon cekmişler acık artırmada 40 civarı gdiyo. urun 88.1 ,88.3 ,88.5 ,88.7 bu frekanslardan radyoya aktarım yapabiliyomus. ve her turu ses aletini baglayabilirsiniz dio.
    saygılar...
  • kalitesi kötü ama FM transmitter'in...
  • FM transmitter in markasına göre değişiyor ses kalitesi. Türkiyede pek görmedim ama yurtdışında değişik markalar var. Ve kendim dinledim. ÇOK NET. Trafikte yan yana durduğunuz diğer araç o frekansta ise ona da yayın yapabiliyorsunuz :)
  • bu araba-mp3 player kombinasyonu üzerine bi sorum var: benim arabadaki hoparlorlere stereo jack(bildiin kulaklık jackı) yaptım ama bi arıza çıkarır mı die düşünüom.hani önce bi ufak anfi devresi mi atsam araya? ne dersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba flac çalar mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.