arkadaşlar kullandığınız yada almayı düşündüğünüz mp3 playerlarla ilgili bilgi yada tecrübelerinizi paylaşalım...ha bu arada en az 512mb lık bişey düşünüyorum..tavsilerinize açığım...
Selamlar uzun araştırmalarım sonucunda Creative FX120 128 mb lık mp3 ümüm aldım.Şimdi izlenimlerimi yazıyorum.
1-Aleti 116 ytl ye Teknosa.com dan aldım. 16 ytl de puanım vardı bana maliyeti 100 ytl yani 5ay* 20 ytl ye geldi. 2-Alet için bayağı bir piyasa araştırması yaptım en ucuz 148 ytl ye buldum. 3-Görünüş olarak kalitesi hemen kendini gösteriyor. Plastik kalitesi çok iyi. Ürün dolgun gözüküyor. 4-35 parçayı dün akşam 45 saniyede attım. USB 2.0 ın marifetleri. 5-PC ye kablo ile bağlıyorsunuz (tek dezavantajı bu zaten) 6-Radyosu gayet iyi. Radyodan kayıt olayı gayet güzel. 5-Parçaların ismini görebiliyorsunuz.Parçaları çeşitli sıralara göre dinleyebiyorsunuz. 6-MP3 leri dinlerken ağzınızın suyu akacak (emin olabilirsiniz). 7-yanında verilen CD ile müzik CD lerini MP3 formatına dönüştürebiliyorsunuz. 1 yüklü cd yi 10 dakikada dönüştürüyor. 8-Kulaklılar gayet başarılı. Uzun olduğu için biraz karışabiliyor. 9-32 kanal radyo kanalı kayıt edebiliyorsunuz. 10-1 adet küçük boy pil ile çalışıyor. 15 saat götürüyor. 11-Doğubankta 512 mb Muvo 175 ytl idi.
Hangi MP3 player'ı alırsanız alın, Kart yuvalı modelleri seçin ki kendi hafızasına mahkum kalmayın
1 gb lik alet aldiktan sonra hafiza kartini ne yapacaksin ak
bencede 1 gb lık falan olduktan sonra karta falan hiç gerek yok..ben sony iriver ve samsung yepp in bazı modelleri arasında kaldım.hepsinin kendine göre artıları var.sony nin sıkıştırma olayı çok güzel de onunda radyosu yok.
bi de diyorumki git şu inf 512lik modeli al geç.tip olarak çok hoşuma gitti hemde çok küçük kibrit kutusu kadar bişey.fiyatta gayet uygun piyasaya göre.ama ses kalitesi nasıldır bilemem...
muzio çok iyi diyorlar müzik kalitesini bilemem ama özellikleri çok iyi oled ekran ogg desteği dışardan içerden veya herhangi bir çalardan direkt kayıt...
yaw işte bence dış özellikler çok önemli değil.şöyle veya böyle hepsinde o tarz özellikler var.sonuçta dinlemek için aldığımıza göre ses kalitesi en önemli unsur bence...
Ses kalitesi için iRiver derim. Tabi biraz pahalı ama aldığınıza pişman olmazsınız. Hem kalite olarak hem özellikleri açısından 1 numara.
samsung mp3 playerlar hakkında ne düşünüyosunuz.kullanan varsa biraz tecrübelerini paylaşabilirmi acaba.tip olarak acayip hoşuma gidiyolar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme