Ben mp4 3d film ve ses dosyasını indirdim filme mkvmerge GUI ile ses dosyasını ekledim fakat bu program filme sesi ekledi ama filmi .mkv haline getirdi bizim led tvde .mkv görmüyor bende bir programla bunu mp4 e çevirdim tabi bukadar işlemden sonra hd görüntüden eser kalmadı sorum şu: mp4 filme ses dosyasını ekleyip uzantısını nasıl aynı bırakırız ve hangi programla ?
Megui programı bu işin kesin çözümüdür hatta mkv filmlerin görüntü kalitesini bozmadan ripleyebilirsin yani boyutunu küçültebilirsin fakat biraz detaylı bir program ögrenmek biraz zaman alabilir takıldıgın bir şey olursa sorabilirsin elimden geldigince yardımcı olurum önce malum sitelerden programın full sürümünü bulup indir
mp4 filme ses dosyası eklersem gene mp4 kalırmı
Mkv merge programıyla yapabilirsin. Kullanımı çok kolaydır.
quote:
Orijinalden alıntı: vatansagolsun1996
mp4 filme ses dosyası eklersem gene mp4 kalırmı
istedigin formatta yaparsın
quote:
Orijinalden alıntı: wingtsun85
Megui programı bu işin kesin çözümüdür hatta mkv filmlerin görüntü kalitesini bozmadan ripleyebilirsin yani boyutunu küçültebilirsin fakat biraz detaylı bir program ögrenmek biraz zaman alabilir takıldıgın bir şey olursa sorabilirsin elimden geldigince yardımcı olurum önce malum sitelerden programın full sürümünü bulup indir
istedigin formatta yaparsın bu programda yok yok
wingtsun85 teşekkürler anlatımın için denicem takıldıgım yer olursa mesaj atarım