arkadaşlar ya, mp4 filmlerim ve altyazıları var. fakat bunları beraber çalıştıracak bi player im yok. yani hem mp4 formatındaki filmi açıp hem de altında altyazıyı destekleyecek bi program arıyorum. boyle bi programı bilen varsa bi yardımcı olsun lutfen...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
VLC media player
BS Player
VALLA ÇOK SAYIDA MP4 FİLM İNDİRİYORUM VE BUNLARI SORUNSUZ ŞEKİLDE GOM PLAYERDE İZLİYORUM.NE CODEC NE DE BAŞKA Bİ SORUN YAŞAMADIM BENCE DİĞERLERİNİDE BİR DENE VE GOMPLAYERİ DE DENE SONRA KARAR VER.
BS player. Açmadığı altyazı yok kardeşim. codec olayını falan unutuyosun.
quote:
Orjinalden alıntı: freebombmen
BS Player'da codec olayını niye unutuyoruz anlamadım.Ama bildiğim birşey var ki codecler olmadan BS Player hiçbir işe yaramaz...
eywallah arkadaslar... konu hakkında epey bi fikrim oldu. bi deniyim bakalım hepsini...
KMplayer'ı tavsiye ederim.
hepsini indirdim beyler. ilk once vlc yi kurdum. hepsini gayet guzel calıştırdı. eğer açamadığı olursa diğerlerini de kurcam. ama suan idare ediyo kendisi. yardımlarınız için saolun...
mp4 filmlerin görüntüleri cok mu dandik oluyor.ayrı bir konu acmıyım dedim.
quote:
Orjinalden alıntı: souldarkorn
mp4 filmlerin görüntüleri cok mu dandik oluyor.ayrı bir konu acmıyım dedim.
Görüntü kalitesi dosya boyutuna oranla süper olur
evet, bence de. en buyuk filmler 500mb. fakat avi. gibi goruntu alıyosun.
ozellikle kotalılar için cok buyuk bi artı bence
vcd ve dvdleri mp4 yapmak zor mu...nasıl yapılır bilen var mı??
bs player tercihim ama arada sırada ufak sorunlar cıkartmıo değill bs player i yukle yedektede gom u tut derim
Klite-Mega Codec ve Bs Player'ı yükle keyfine bak
media classic
quote:
Orjinalden alıntı: retrotime
quote:
Orjinalden alıntı: freebombmen
BS Player'da codec olayını niye unutuyoruz anlamadım.Ama bildiğim birşey var ki codecler olmadan BS Player hiçbir işe yaramaz...
Yine mi sen
ben hiç bulaşmadım codec olayına ve BS'yi bi kere kurdum bitti. Daha ne diyeyim yaw.