Şimdi Ara

mp5 gerçekmidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben herkesten gerçek değil diye duydum doğrumu?

• öyle bir söylenti , var doğrudurHangi ürün mp5 destekliyomuş görelim.
  • Kameralılara mp5 denmiyor mu?
  • arkadaşlar bildiğim kadarıyla mp5 sadece bir söylentiden ibaret yani aslı yok
    bildiğim tek mp5 var o da (mp5-a3) yani akrep
  • Bildiğim kadarıyla fotoğraf çeken mp-3 playerlara Mp5 deniyor.

(:
  • kardeşim mp1 2 3 = bunlar sesle alakalı konulardır...
    Mp4 ise sese entegre edilmiş görüntü formatıdır. yani yazılımsal olan bir olaydır. nasıl notepad dosyaları *.txt yada word dosyaları *.doc yada resim dosyaları *.gif veya *.jpg gibi kaydedeliyorsa ses dosyalarının kaydedilme biçimidir bunlar. kamera dediğiniz alet elle tutulur gözle görülür bir nesne olduğu için kameralı mp4ler mp5 oluyormuş gibi bir saçmalığa inanan ya hiç bilgisayar bilmiyordur, yada motomot düz mantık çalışıyordur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek dürbün tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Hangi MP REC silahı almalıyım ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: meliksah_mete

kardeşim mp1 2 3 = bunlar sesle alakalı konulardır...
    Mp4 ise sese entegre edilmiş görüntü formatıdır. yani yazılımsal olan bir olaydır. nasıl notepad dosyaları *.txt yada word dosyaları *.doc yada resim dosyaları *.gif veya *.jpg gibi kaydedeliyorsa ses dosyalarının kaydedilme biçimidir bunlar. kamera dediğiniz alet elle tutulur gözle görülür bir nesne olduğu için kameralı mp4ler mp5 oluyormuş gibi bir saçmalığa inanan ya hiç bilgisayar bilmiyordur, yada motomot düz mantık çalışıyordur..

katılıyorum
  • bildiğim kadarıyla fotoğraf çeken vb. işlevleri olan bi dalga
  • Mp5 diye bir format yok, yalnızca fotoğraf çekebilen mp3 çalarlara verilen ad diye biliyorum ben.
  • merhabalar ,
    piyasa da güvenilecek bazı markalar haricinde güvenilecek bir mp4 dahi yok. mp5 olayı bir yana olsun. çin malı çakma mp4 ler bile video gösterimi yapamıyor. (bazı satıcılardan duyuyorum içindeki proğramı çalıştırın ilk önce yükleyeceğin görüntü video dosyasını istenilen formata dönüştürün diye söyleyenler bile oluyor)bunu bütün çin malı mp4 lerde yapmak mümkün değil. yani içindeki demo video dışında menüleri saymazsak başka amaç için ekranı kullanamıyoruz. ( creative , ipod , sony gerçek olan vb. modellerde çakma olmadığı takdirde istenilen sonuçlar alınabilir.) mp4 leri anlatmamın mp5 ten bahsetmediğimin nedeni de budur yani , daha gerçek orj. çok sayıda istenilen mp4 ler bile yok ki mp5 e geçelim.

kameralı mp5 diyip satanlara da aldanmayın. 1 ay sonra elinizde kalır , beklentilerinize karşılık vermeyebilir. birde yanına eklerler şu kadar megapixel görüntü kalite var diyenler olabilir.onlar yazılımsal olarak değerdir.gerçek değer olmayabilir.birde resim koyarlar bakın balkondan ne kadar net diye ,
    o günlük göz boyama olabilir.biraz daha dikatli olursak , üzülmemiş oluruz. aslında burada herkese açıklamak isterim ama kurallar gereği bahsedemiyorum.

karar sizin...tabiki... nolur biraz daha duyarlı olup ,alışveriş yapalım...
    saygılar...
    Selman Güleç
    konya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.