Şimdi Ara

Mpow Air SE 50 mm 247 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Nasıl bir markadır bu? Kulaklık yapı olarak HyperX Cloud Alpha'ya çok benziyor sanki

• Fıstık donanımarşivinde mi takılıyon?  

• Rampage bu ürünün aynısını bir youtuber ile anlaşmalı olarak fury x adı ile satıyor, kablolu versiyonunu bilmiyorum ama kablosuz versiyonunu arkadaşım almıştı, gerek kablosuz bağlantısı gerek kulak zarı yırtan hoparlörden bozma ses kalitesi ile hayatımda denediğim en berbat oyuncu kulaklıklarından biri olduğunu söyleyebilirim.

Şimdi iki ürün kesin olarak birebir aynı diyemiyorum ama rampage markasını bilen biliyor Çinden ürünlere marka bastırıp satan bir firma %90 ihtimalle aynı üründür, tabii ki kablolu ile kablosuz arasında kalite farkı da olabilir, bu fiyat bandında zaten beklenti çok yüksek olmamalı, denenebilir.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Ben de orada gördüm dedim acaba bizim forumdakiler ne yazmış hakkında diye geldim :D

• Xef1ONYX kullanıcısına yanıt

Kablosuzun mikrofon kalitesi üst düzeyde fakat ses kalitesi olarak vasat ötesi. Adam incelemesinde yönleri karıştırdım seslerin nereden geldiğini anlayamadım diyor  

• Ayduyd123 kullanıcısına yanıt

Kablosuzu idarelik alınır sonuçta o paraya kulaklık kalmadı ama çok bir şey beklememek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Çöp o vakit. Markadan şaşmamak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

yok beee dc sunucusundan gördüm ben. detaylı baktım ürüne iyi diyende var çok kötü diyende. arafta kaldık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.