Şimdi Ara

MPV - SW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- 7 kisilik bilebildigim kadari ile piyasa bulunan araclar bunlar: otomatik vites tercihim oldugundan Reanault ve Toyota yi disarida birakarak karsilastirabilir misiniz uc tanesini ?
    Citroen Grand C4
    VW Touran 1.4 TSI triptronic
    Opel Zafira 1.8 easytronic

Grand Scenic
    Corrolla Verso

- Bir de 3. sira koltuk cok kullanisli olmayabilir SW tercih etsem nasil olur diye dusunup iki tane SW baktim:

Mercedes B150
    Passat Varriant 1.4 triptronic

- Bunlara benzer SW alternatifleri nedir?

- Grand C4 de ikinci sirada uc koktukta isofix destegi var; baska hangi araclarda mpv/sw/sedan uc isofix destegi vardir? iki kenara oto koltugu konunca cocuklarin yaninda oturmak cok zorlasacak gibi :)

Tesekkurler..

• ben sw kullanıyorum, her durumda mükemmel, mpv düşünmedim değil ama biraz büyük geliyor fakat mazda5 hem konsept olarak hem görüntü olarak aklımın bir köşesinde eğer ilerde MPV düşünürsem özellikle sürgülü arka kapılarından dolayı tercih ederim

sw konusunda yeni Kia ceed sw gözüme takılıyor, bagaj kapasitesi çok güzel tam 534L ki şuanda ki aracımın bagajı 466L, yani fark var.. isofix de mevcut
     MPV - SW

scenic en çok bulunan araç, hemde dizel olarak(2.elde!)
    touran tip güzelde caddy nin alçak çatılısı ve düz kapılısı olduğu ve aynı platformda olmaları beni soğutuyor..
    picasso baya bi piyasa yaptı çok takdir ettiğim bir husus! passat ile B arasında tip farkı var yoksa kalite olarak bence aynıdırlar.

• Kesinlikle Picasso.
    Cam tavanlısına oturun ve hayal alemine dalın. Dizel oluşuda ekonomik sürüş sağlıyor. Ben aslında 5 kişilik olanın tipini daha çok beğensem de, mantık 7 kişilikten yana hareket etmemi söylüyor. Çok az bir fiyat farkı var çünkü. 5 ve y kişilik olanların arka dizaynları çok farklı birbirlerinden.

www.limonsigorta.com
  • karşılaştırmada bütçe yazmadığınız için:
    1- touran
    2- grand picasso
    3- B sınıfı

ben alacak olsam:
    1- ceed sw
    2- 307 & 308 sw
    bunlar hem sportif hem de çok daha ucuz.
    bu arada 307 swde de 3. sıra koltuk var
    üstelik 2. elde fiyatlarıda çook uygun. 25bine çok temiz, cam tavanlı, full bi 307 sw alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydnlgn -- 16 Mart 2009; 10:35:14 >
  • Burada bütçe de önemli tabi ama benim tavsiyem MPV yönünde olur.
    99 Scenic ve 2001 Zafira araçlarımız oldu.
    Gerçekten kullanışlı ve geniş araba ihtiyacına cevap veren araçlar. Zafirada 3. sıra koltuk vardı fakat. Yetişkinler için rahatsız denebilir. Çocuklar için hiç bir sorun olmaz.
    Bu araçlarda arka koltuktaki diz mesafesi inanılmaz, özellikle scenicte evde koltukta oturur gibi oturabilirsiniz.

Sorduğunuz araçlara gelince Zafira çok güzel araça ama 1.8 aldığınız fiyata ve ödediğiniz vergiye değmez.

VW Touran'a da benim de hiç için ısınmadı.

Picasso gerçekten güzel araç. Bence yazdıklarınız arasından tercih edilebilir.
  • picasso iyi bir araç
  • Sıfır alınacaksa ilk tercih cee'd sw olmalı.Concept modeli tabiki de.Ama 2. el olarak düşünüyorsan 306 sw diyebilirim.306 hakkında bilgim yok fakat donanımı iyi ve görünüşü çok hoşuma gidiyor.Özellikle panoramik cam tavan.

Ama yok biraz daha bütçeyi zorlarım,nakit sıkıntım yok dersen imzamdaki aracı tavsiye ederim.Sınıfındaki en rahat araçlardandır ve asla scenic,C4 picasso ile kıyaslama.Performans,yol tutuşu olarak çok iyidir.Konforundan zaten söz etmiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    Kia ceed (sw) 2023
    2 yıl önce açıldı
    Ford Focus vs Skoda Octavia
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Picasso ...
  • Picasso
  • Yeni Verso da geliyor
  • yeni verso OTV indirimine yetisir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.