Şimdi Ara

Koleos veya 5008 , Suv veya Mpv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 63.82 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yılbaşından sonra biraz da borçlarım azalırsa araç değiştirme gibi bir niyetim var. Kafamda maksimum 54-55 bin gibi bir bütçem var. 2010-2011 model civarında 2. el olarak bakıcam kısmetse. Şimdilik kafamda yerleşen 2 modelden biri Renualt Koleos 2.0 Dci otomatik, diğeri de farklı bir segment olsa Peugeot 5008 Auto6R. Aslında mantık olarak geniş, kullanışlı ve mümkünse yüksek oturma pozisyonu olan Suv yada Mpv tarzı ve özellikle otomatik bir aile aracı istiyorum. Koleos yüksek vergi dilimine ve tüketime sahip olsa da motor-otomatik şanzıman uyumu, Bose ses sitemi, Nissan X-Trail den alınınan 4 çekiş sistemi ilgimi çekiyor. Ancak dışardan bakınca da çok da çekici bir araç değil, çok da tutulduğu söylenemez. Çoğu ilandaki aracın süresi bitip satılmadığını gördüm. Off road a çok meraklı değilim gerçi ama yazın bazen stabilize ve bozuk yollara da girmem gerekiyor. 5008 in de özellikle düşük yakıtı, 7 kişilik olabilen esnek koltuk yapısı, devasa bagaj hacmi ve nispeten piyasada biraz daha iyi tutulan bir araç olması avantajlı duruyor. En azından birçok 5008 ilanının satıldığını gördüm, piyasası çok da kötü değil gibi. Fikir verebilecek ve özellikle Renault Koleos ile ilgili tecrübesi olan arkadaşların fikirleri önemli, yorum yapanlara şimdiden çok teşekkür ederim...

• Koleos yerine kaptiva veya sorento da olabilir hocam. Koleos iyi bir alternatif ama tasarımı zayıf. Opel antara var birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qashqai vs Tucson
    geçen yıl açıldı
    Tucson Vs qashqai
    7 yıl önce açıldı
    Tiguan vs Tucson
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.