Şimdi Ara

MPV vari SW ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce de 508 SW, insignia SW passat wariant, vb araçlar sizce de MPV tarzı gibi değil mi. Tabii bir SUV değiller ama bu halleri ile tam aile aracı gibi geliyorlar şu an bana. Fiyatları da uygun genele bakınca ama ülkemiz sedancı. Avrupada çok yaygın ama bizde tutulmuyor. Sizler ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu konuda çok fazla yorum yapılıyor. Bende sıfır olarak astra k st aldım. Aracı genel olarak dışarıda çok fazla görünmediği için çok mutluyum. Benim şahsi fikrim aynı araçları görmekten sıkılıyorum. Sıfır alırken de çok fiyat farkı yoktu aşağı yukarı 5 bin tl kadardı. Aracın yandan duruşu hoşuma gidiyor. Arabaya şimdi bu sığmaz gibi bir düşünce hiç olmuyor. Araç dizel otomatik 136hp olduğu için gidişi benim için gayet güzel. Her açıdan hoşuma gidiyor araç. Sadece boyu birazcık uzun gibi 4.70m bazen yer bulmak zor oluyor.
    Yav Avrupa'da sw seviliyor diye ülkemizde de sevilmek zorunda mı! Forumda neden sürekli bu ideoloji pompalanmak isteniyor anlamıyorum. Biz Avrupa'ya bir miyiz. Avrupa ile aynı şeyleri sevmek zorunda mıyız . Bana göre de sw araçlar çok tipsiz , sedanlar daha eli ayağı düzgün geliyor.
    Sw focusla, köye 55 ekran tuplu tv goturdum; ustelik yaninda valizler de vardi. Bunu yapacak sedan var ise gelsin buyursun

Kıçında o kadar uzun bagaji taşı, istedigin seyi yukleyeme; sedanin tanımı. Park zorlugu da cabasi.

Bagajdan dolayi ticariye de bindim ama otomobilden sonra zor geldi. Simdi sw ile gayet mutlu mesutuz
  • sıfır alırken sedan versiyonundan daha pahalı oluyor

o kadar parayı verirsem en azından csuv yüksek bir araç alırım havam olur düşüncesinde sanırım milletimiz. ikinci elde düşük olduğuna bakmayın, sıfır satışı pahalı. ikinci elde de pek tutulmadığı için zaten fiyatlar...
  • Yav Avrupa'da sw seviliyor diye ülkemizde de sevilmek zorunda mı! Forumda neden sürekli bu ideoloji pompalanmak isteniyor anlamıyorum. Biz Avrupa'ya bir miyiz. Avrupa ile aynı şeyleri sevmek zorunda mıyız . Bana göre de sw araçlar çok tipsiz , sedanlar daha eli ayağı düzgün geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Evet sıfırı sedanda pahalı ama tutulmadığı için 2. Eli makul ve km leri de genelde düşük titiz aile babası modunda abilerin kullandığı arabalar oluyor. Şimd bizim ikinci çocuk da geliyor ben zaten 508,c5,latitude,insignia veya mondeo gibşi modeller düşünüyorum. SW olsa nolacak ki hatta daha iyi bile olabilir diye düşünüyorum. Bagaj hacmini falan düşününce.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Tabi ki zevkler ve renkler meselesi sedan çok güzel arabaya benziyor çünkü ama son zamanlarda çıkan işte bu özellikle SPORT TOURER olarak anılan SW modeller çok da tipsiz değiller bence. 18 veya 19 jantlarla MPV yi andırıyorlar. Bagaj hacmi ve boydan boya cam tavanlı olanlar çok güzel diye düşünüyorum.

• beğeniyorsan alabilirsin hocam, daha kullanışlı olur hatta reno için daha kaliteli bile diyorlar içi falan.

çoğu kişi beğenmediği için zaten tutulmuyor. arkadaşa katılıyorum, sw araçlar tipsiz geliyor. iş icabı mecburiyetten kullanılan araç gibi.
  • Suv tipi sw’ler (Alltrack, Allterrain CrossCountry gibi) daha bir albenili.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hele bir de mondeolardaki gibi tavan rayları da varsa daha şık gelmeye başladı gözüme

• Sw focusla, köye 55 ekran tuplu tv goturdum; ustelik yaninda valizler de vardi. Bunu yapacak sedan var ise gelsin buyursun

Kıçında o kadar uzun bagaji taşı, istedigin seyi yukleyeme; sedanin tanımı. Park zorlugu da cabasi.

Bagajdan dolayi ticariye de bindim ama otomobilden sonra zor geldi. Simdi sw ile gayet mutlu mesutuz

• rallier_61 kullanıcısına yanıt
    Bende fusion ‘un bagajında çamaşır makinesi taşımıştım.
    Arka koltuğu yatırınca da
    5 çimento ile 20 kireç taşımıştım, 750 kg.
    (düzeltme)
    .
    Sw modeller, sedan ile aynı uzunlukta fakat daha uzun zannediliyor.
    .
    20 yıl aile arabası olarak 1976 ford 2.0 v6 Granada sw kullanmıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 17 Mart 2019; 22:11:47 >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Pandizotu kaldırırsan çam. Mak. Ancak belki sığar. Çimento 50 kireç 25 kg olsa ki ben öyle biliyorum 1 ton eder taşır mı evet taşır. Ama burada mesele uygun fiyat düşük km ve sedana oranla 100-150 lt fazla bagaj. Boy en aynıdır muhtemelen tabii çünkü bir ağırlık merkezi hesabı var

• yuarslan Y kullanıcısına yanıt
    Esas mesele bagaj yukleme agzinin darligi sedanda. Digeri de sedandaki bagaj kapagi kollarinin, hacmi ve içerideki eşyalari mundar etmesi.

Liftbacklar bir nebze daha kullanisli. C3ü satip, yerine octavia dusunuyorum a5 kasa

Sw'un bagaji piknik masa sandalyesi olarak da kullanilabilmekte elverissiz hava sartlarinda

Sedani bilmem ama focus mca sw, kangoo'dan daha uzun; c3 ile kangoonun rahat sigdigi garaja, focus ile c3 tampon tampona sigiyor

Ayrica swlarda kompozit malzemeden pandizot olmuyor artik pek, perdeye döndüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 17 Mart 2019; 22:2:5 >
  • MPV vari SW ler

Tabi ya stationwagon lar daha tipsiz

• MPV vari SW ler

buyrun size eski model tipsizlerden biri.
  • MPV araçların diğer kasa tiplerinden farkı iç mekan ferahlığı, sw araçların farkı sedana göre hacim ve yükleme kolaylığı.
    Araç uzunluğu ya çok az artar ya da sabit kalır.
    Kişisel ama sw araçlar daha iyi görünüyor.

• Bu konuda çok fazla yorum yapılıyor. Bende sıfır olarak astra k st aldım. Aracı genel olarak dışarıda çok fazla görünmediği için çok mutluyum. Benim şahsi fikrim aynı araçları görmekten sıkılıyorum. Sıfır alırken de çok fiyat farkı yoktu aşağı yukarı 5 bin tl kadardı. Aracın yandan duruşu hoşuma gidiyor. Arabaya şimdi bu sığmaz gibi bir düşünce hiç olmuyor. Araç dizel otomatik 136hp olduğu için gidişi benim için gayet güzel. Her açıdan hoşuma gidiyor araç. Sadece boyu birazcık uzun gibi 4.70m bazen yer bulmak zor oluyor.
  • MPV vari SW ler çok şıkmış gerçekten. Güle güle kullanın. D segment SW ler de çok güzel ben beğeniyorum.

• MPV vari SW ler

• Ben de yaklaşık 6 aydır SW, SUV ve MPV arasında gidip geliyorum, bir türlü karar vremedim. Benim esas amaç arka koltukta cocuk, bagajda da kopek tasimak... Cogu MPV'nin bagaj HB araclar ayarinda aslinda, sadece ic hacimleri daha genis. SW'lar daha uygun gibi sanki benim icin ya da MPV'lerin bir tık daha buyukleri oluyor Grand C-Max gibi, 7 koltuklu olanlar var. Hala karar veremedim acikcasi... Boyut olarak da daha uyhun bunlar, mesela Grand C-Max standsrt bir HB'den sadece 1 karış uzunken 600 lt bagaj hacmi sunuyor hem de standsrt bir SW'a gore de yine 1 karış kısa... Ama şekil şemal olarak hic cezbetmiyor insanı, o da ayri bir konu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.