< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Bu konuda çok fazla yorum yapılıyor. Bende sıfır olarak astra k st aldım. Aracı genel olarak dışarıda çok fazla görünmediği için çok mutluyum. Benim şahsi fikrim aynı araçları görmekten sıkılıyorum. Sıfır alırken de çok fiyat farkı yoktu aşağı yukarı 5 bin tl kadardı. Aracın yandan duruşu hoşuma gidiyor. Arabaya şimdi bu sığmaz gibi bir düşünce hiç olmuyor. Araç dizel otomatik 136hp olduğu için gidişi benim için gayet güzel. Her açıdan hoşuma gidiyor araç. Sadece boyu birazcık uzun gibi 4.70m bazen yer bulmak zor oluyor.
|
Yav Avrupa'da sw seviliyor diye ülkemizde de sevilmek zorunda mı! Forumda neden sürekli bu ideoloji pompalanmak isteniyor anlamıyorum. Biz Avrupa'ya bir miyiz. Avrupa ile aynı şeyleri sevmek zorunda mıyız . Bana göre de sw araçlar çok tipsiz , sedanlar daha eli ayağı düzgün geliyor.
|
Sw focusla, köye 55 ekran tuplu tv goturdum; ustelik yaninda valizler de vardi. Bunu yapacak sedan var ise gelsin buyursun
Kıçında o kadar uzun bagaji taşı, istedigin seyi yukleyeme; sedanin tanımı. Park zorlugu da cabasi. Bagajdan dolayi ticariye de bindim ama otomobilden sonra zor geldi. Simdi sw ile gayet mutlu mesutuz |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 17 Mart 2019; 22:11:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 17 Mart 2019; 22:2:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|