Şimdi Ara

mpx accton en 5251

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar görev yaptığım okuldaki bilgisayarlara xp kurmaya çalşıyorum.bilgisayarlar tarihi eser niteliğinde olduğundan haliyle çok zor oluyo.güç bela kurabildim bir kaç tanesine yalnız bir sorun var bilgisayarların ethernet kartları mpx accton en5251.bunların sürücüsünü donanımhaber forumlar dahil hiç bir yerde bulamadım.bu forumda bir yerde var ama ordanda sonuç alamadım.internette sürücü bulmak kadar gıcık bir iş yok.ayrıca ana bilgisayarın markası soyo DY61BA biosunda problem var.bu soyonun siteside bozuk.bios update yapabileceği sağlam site var mı?benim baktığım siteler ya paralı ya 5 para etmez..bana yardımcı olabilirmisiniz?

• http://support.microsoft.com/kb/136407
    birde bu sayfaya bi bakin.
  • bu "be" versiyonu ve burası paralı teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksu_mehmet -- 5 Mayıs 2010; 10:23:32 >
  • exeter benim aradığım en5251 ayrıca bu makale windows 95 için uygulanmış teşekkür ederim
  • arkadaşlar olayı çözdüm.98 kurulu bir bilgisayardan inf dosyasını aldım.xp ye yedirdim çok şükür biraz nazlandı bu imzasız felan diye ama çalıştı ethernet kartı.ama şu bios konusunda yardım edebilecek olan varsa çok makbule geçer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG BH 4530T 5.1 Sinema Sistemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.