MOTOROLA MPX220 Herşeyi dahil orjinal kutusunda Amerikadan geliyor. Garantisi orada geçerli. Gri renk sıfır telefon. flaşlı camera lı win2003se, iki taraflı renkli ekran. fotograf çekerken kapak ekranından bakma.
Teknik Özellikleri
Ağırlık >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 106 gr. Ebat >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>(90 x 48 x22 )mm Bekleme Süresi >>>>>>>>>>>>>>160 saate kadar Konuşma Süresi >>>>>>>>>>>>>>260 dakikaya kadar Ekran Tipi >>>>>>>>>>>>>>>>>>>165 x 220 pixel 65.000 TFT Dış ekran : 96x64 pixel 65.000 CSTN MMS >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Var WAP >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Var GPRS >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Var Bluetooth >>>>>>>>>>>>>>>>>>Var Kızılötesi İletişim >>>>>>>>>>>>>Var Titreşim >>>>>>>>>>>>>>>>>>>Var Hafıza >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>64MB Flaş Rom - Mini SD Kart ile 1GB'ye kadar genişletilebilir hafıza Frekans >>>>>>>>>>>>>>>>>>QUAD BAND GSM 850/900/1800/1900
Özellikler
• Pocket internet explorer ile internette gezi • Pocket outlook express ile email erişimi • 1.23 Megapiksel Flaşlı entegre dijital kamera • Windows Media Player ile MPEG4 sesli video oynatma ve yükleme • Windows Media Player ile entegre MP3 çalar • MSN Messenger ile gerçek zamanlı chat • MP3 ve polifonik melodiler • Renkli dış ekran • Hans Free hoparlör • Mini USB ve kızıl ötesi iletişim imkanı • Yüklenebilir içerik. • Java desteği • Resimli telefon rehberi • Zoom özelliği • Faks
Kutu İçindekiler
Motorola MPx220 phone Standard Lithium Ion Battery Power Supply Companion CD Headsets USB Data Cable User Manual
Fiyat >>>>>>>>>>>>>>>>800 ytl
İstanbulda oturuyorum
CİDDİ TEKLİFLER BEKLİYORUM...
bu konun yeri 2. el ayrıca ben 500 milyona 0 ını satıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Usta_AsH
İyi sat ben alim o zaman arkadaşım mpx220 sen ne satıyosun ?
quote:
gerçekten satıyosan bende talibim ist oturuyorum
Canavar telefonmuş ha
quote: