ya ben üyeyim ama msj yazacağımda en altta resim eklenin orda aynen bu yazıyo Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz üye olarak girdim yene olmuyo tekrar deniyorum yene aynı yardımlarınızı bekliyorum tşk
üzülme ben yetiştim iddadına, kimse ekleyemiyor merak etme. yönetim bir süreliğine askıya almış anlaşılan. açılır bir kaç güne kadar.
quote:Orjinalden alıntı: viruuuuzzzzz ya ben üyeyim ama msj yazacağımda en altta resim eklenin orda aynen bu yazıyo Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz üye olarak girdim yene olmuyo tekrar deniyorum yene aynı yardımlarınızı bekliyorum tşk yene ne ???? yeni bi kelime mi girdi Türkçeye???
quote:Orjinalden alıntı: K_2_K quote:Orjinalden alıntı: viruuuuzzzzz ya ben üyeyim ama msj yazacağımda en altta resim eklenin orda aynen bu yazıyo Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz üye olarak girdim yene olmuyo tekrar deniyorum yene aynı yardımlarınızı bekliyorum tşk yene ne ???? yeni bi kelime mi girdi Türkçeye??? gene ile yine karışımı bişey