Orijinalden alıntı: NS4K Hyrlı olsn ben de dual +9 Cleaverı çektim şimdi gerisini dizmek kaldı bide LVL kasıorum daha 41 im XD
Ben bulamamistim +9 Cleaver buyuzden Shard ve Md aldim...Cleaverlari satmayi dusunursen bi pm kadar uzaktayim =)
11 GB veren oldu aslında ben 950 den çektim duali ama satmıyorum bulması zor şu anda
Takasa ne dersin ? +8/80 Shard +5/80 Md .Uste bikac item de benden olsun =)
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
Takasa ne dersin ? +8/80 Shard +5/80 Md .Uste bikac item de benden olsun =)
Bilmemki ya Shardla MD i satsan tezgahtan çekersin denk gelirse aslnda
Sen son teklifini yaz burdan :D
Rol +1 ler ile gayet güzel olmuş karakterin.Yanlız oradaki ap wolflu mu wolfsuz mu .Göremedim.
+8/80 Shard , +5/80 MD , +0 Wrath of Erenion , Lobo Pendant ?
quote:
Yok saol kanka ya düşünmüyorum şu an satmayı satarsamda o reddettim telife satarım 11 er gb verdi adma 22 Gb eder
Ama pek yok Cleaver +9 piyasada satsam yerine koyamayabilirm o yüzden ticaretede kalkşmak istemiyorum onlarla.
quote:
Orijinalden alıntı: IRomst3r Rol +1 ler ile gayet güzel olmuş karakterin.Yanlız oradaki ap wolflu mu wolfsuz mu .Göremedim.
Wolflu.
quote:
Orijinalden alıntı: NS4K
quote:
Yok saol kanka ya düşünmüyorum şu an satmayı satarsamda o reddettim telife satarım 11 er gb verdi adma 22 Gb eder
Ama pek yok Cleaver +9 piyasada satsam yerine koyamayabilirm o yüzden ticaretede kalkşmak istemiyorum onlarla.
Javana axe de veriyim bugunun dropu idi.Pazar yapicak vaktim olmuyor oglen birkac saat Pk atip cikiyorum o kadar .
Su anda Satmayı düşünmüyorum eğer öle bişi düşünürsem direk sna ulaşırım ama bana kalrsa güvendiğin birine Shard +8 ve MD i ver satmaya çalışsın 18 19 GB para gelir ikisinden yaklaşık tahminim... Cleaver Alınır die gezersin biraz o fiyata ayarlayabilrsin diye düşünüyorum
Peki dostum saticagin zaman burdayim ben.
Roller yakışıklı olmuş.Shard ve md'yi satıp cleaver 9 alıp wp'ye de bi güzellik yaparsan tadından yenmez.
quote:
Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe Roller yakışıklı olmuş.Shard ve md'yi satıp cleaver 9 alıp wp'ye de bi güzellik yaparsan tadından yenmez.
Bende Ona calisiyorum kafamda aynen bu var.Ardream icin Iron Neck mi taksam Wp +1-2 mi suan karar veremedim ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe Roller yakışıklı olmuş.Shard ve md'yi satıp cleaver 9 alıp wp'ye de bi güzellik yaparsan tadından yenmez.
Bende Ona calisiyorum kafamda aynen bu var.Ardream icin Iron Neck mi taksam Wp +1-2 mi suan karar veremedim ?
iRoN Neck = 35 Gb falan sanırım WP +2 = 9 x WP +0 desek = 20 GB yaklaşık WP +2 al derim benim fikrim
quote:
quote:
Şahsen in kullanmam ardreamde.Wp+2 al.yaklaşık 300-400 hp katkısı var ardream asassian için.Resistlerde cabası.
quote:
Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe
quote:
quote:
Şahsen in kullanmam ardreamde.Wp+2 al.yaklaşık 300-400 hp katkısı var ardream asassian için.Resistlerde cabası.
Aslinda bende I.N kullanma taraftari degilim ilerde +9 item alicagim zaman takaslarda da isime yarar die dusundum sadece.WP +2 almaya karar verdim zaten bian kafamdan gecti IN o kadar .
charın güzel bende böyle birşeyler planlıyorum yeni server çıkarsa orda çıkmazsa kronosta..Şu mart ayını bi atlatayım güzel bir ardream charla gelicem..Ortalamada senin charla aynı belki biraz daha fazlası olur ama çok güzel charın var şu mart geçse diye sabırsızlanıyorum charını görünce
quote:
Orijinalden alıntı: Bugraloji charın güzel bende böyle birşeyler planlıyorum yeni server çıkarsa orda çıkmazsa kronosta..Şu mart ayını bi atlatayım güzel bir ardream charla gelicem..Ortalamada senin charla aynı belki biraz daha fazlası olur ama çok güzel charın var şu mart geçse diye sabırsızlanıyorum charını görünce
Tesekur ederim Allah daha iyisini sana nasip etsin.Birkac eksigim var hala , tamamladigimda daha iyi olucak.
yüzüklerde tamam şimdi np kasında g1 yapın sonra a1 yapın sonra beni kral yapın
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
yüzüklerde tamam şimdi np kasında g1 yapın sonra a1 yapın sonra beni kral yapın
Aga clan pls benide alın aranıza
43 LVL oldum 44 e kasıorum az kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder yüzüklerde tamam şimdi np kasında g1 yapın sonra a1 yapın sonra beni kral yapın
Ardreamden ciktigim yok zaten g1 yakindir (= Yarin tum gun Pk dayim kanka (7ye kadar) beraber Pk atalim ayarla takimi .Tam kral olucak adamsin oyum sana .