Şimdi Ara

MrSpencer Tanıtım KRONOS ( +9 Cleaver Alındı ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
6.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi ara msn açınca yazda vent ipsi vereyim ordakilerle takılın benim eksikleri tamamlamam lazım

@NS4K, bro diz charını atalım bi vs ona göre alırız herkesi almıyoruz zaten hepi topu 7 kişi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

bi ara msn açınca yazda vent ipsi vereyim ordakilerle takılın benim eksikleri tamamlamam lazım

@NS4K, bro diz charını atalım bi vs ona göre alırız herkesi almıyoruz zaten hepi topu 7 kişi var

tamam diziyorum zaten Dual Cleaver +9 yaptım

Cool down olayınada alıştrayım elimi sonra aranıza katılırım nasipse USKO da 2 yıl önce asas oynadım en son Olympia ardreamde

• Suan cd yi devre disi birakan (eski haline getiren) bise varmi ? Kimi asasa 900 vuruyorum minorle 2sn de kapatiyo hp yi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Suan cd yi devre disi birakan (eski haline getiren) bise varmi ? Kimi asasa 900 vuruyorum minorle 2sn de kapatiyo hp yi .

Varsa da ben bilmiyorum
  • Hadi sen lvl kas (=
  • quote:

Hadi sen lvl kas (=

45 oldum ya az kaldı Premium yok olsa
  • Hadi bakalim .Yarin oglen oyunda yardimci olurum.
  • Karakter kronos'a göre güzel. Wp yi +larsan iyi olucaktir . Ve itemlerini mutlaka kilitle nazar degmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII
    Karakter kronos'a göre güzel. Wp yi +larsan iyi olucaktir . Ve itemlerini mutlaka kilitle nazar degmesin

Saol insh.
  • quote:

bi ara msn açınca yazda vent ipsi vereyim ordakilerle takılın benim eksikleri tamamlamam lazım

Sana kesileni almıyorsan clana tek takılman lazım

M varmış senin çarda ne kadar np var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

quote:

Kendisine kesilip kesilmemesine değil kendisini ne kadar zorladıgına bakıyordur büyük ihtimalle

• quote:

Orijinalden alıntı: Validat3

quote:

quote:

Kendisine kesilip kesilmemesine değil kendisini ne kadar zorladıgına bakıyordur büyük ihtimalle

Absolutely right.

• quote:

quote:

item ve playerlık bakımından sağlam charları alıyorum sadece o yüzden 8 kişiyiz

142 k

• cok alakasız bir karakter olmus 8 chitin setin ayaklık kollugunu sat birkere 8 fp al dual 9 cleaver al.. daha sonra old wp yi pp +2 wp +1 falan yap.. bence ideail bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBouT
    cok alakasız bir karakter olmus 8 chitin setin ayaklık kollugunu sat birkere 8 fp al dual 9 cleaver al.. daha sonra old wp yi pp +2 wp +1 falan yap.. bence ideail bu

Bunu bile bile yaptim alakasiz olsun diye .Yahu eldeki imkanlar simdilik buna el verdi bole dizdim.Zaten artik pazarla ugrasicak vaktim yok dizdik bikere artik olaganustu hal disinda bi degisiklik zor olur.En onceligim dual +9 Cleaver almak.WP+2 geliyo sonra.+8 Chitin setimden vazgecmem. . .
  • Öncelikle Gerçekten Cok Güzel Bir Charınız Var Nazar Değmesin Eminimki Cok Büyük Zevk Alıyorsunuzdur:) Eger Andreamda Sürekli Online Olucak İyi Bir Arkadaş Arıyorsanız Size Eşlik ETmek İsterim Büyük Bi Zevkle Fakat Kasma Konusunda Birazcık Yardımınızı İsticem.. :) Ayrıca İlerde Charınızı Satmayı Düşünürseniz Fiyatta Anlaşırız..Sizden Haber Bekliyorum Okeylerseniz Plat ve TOplu Gb Alıp Damlicam Yanınıza

http://forum.donanimhaber.com/m_38092563/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bold_Mq -- 28 Şubat 2010; 8:34:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bold_Mq
    Öncelikle Gerçekten Cok Güzel Bir Charınız Var Nazar Değmesin Eminimki Cok Büyük Zevk Alıyorsunuzdur:) Eger Andreamda Sürekli Online Olucak İyi Bir Arkadaş Arıyorsanız Size Eşlik ETmek İsterim Büyük Bi Zevkle Fakat Kasma Konusunda Birazcık Yardımınızı İsticem.. :) Ayrıca İlerde Charınızı Satmayı Düşünürseniz Fiyatta Anlaşırız..Sizden Haber Bekliyorum Okeylerseniz Plat ve TOplu Gb Alıp Damlicam Yanınıza

Amin :D Nacizane bise yaptim oynuyorum zevkte aliyorum.Koxp olmasa cokta zevk alicam ama iste. . . Ben surekli online degilim Ogrenciyim evde kaliyorum kafeden baglandigim bazi saatler var sadece.Pk atip cikiyorum.Suan satilik degil tesekkur ederim .

• quote:

quote:

Öncelikle Gerçekten Cok Güzel Bir Charınız Var Nazar Değmesin Eminimki Cok Büyük Zevk Alıyorsunuzdur:) Eger Andreamda Sürekli Online Olucak İyi Bir Arkadaş Arıyorsanız Size Eşlik ETmek İsterim Büyük Bi Zevkle Fakat Kasma Konusunda Birazcık Yardımınızı İsticem.. :) Ayrıca İlerde Charınızı Satmayı Düşünürseniz Fiyatta Anlaşırız..Sizden Haber Bekliyorum Okeylerseniz Plat ve TOplu Gb Alıp Damlicam Yanınıza

Amin :D Nacizane bise yaptim oynuyorum zevkte aliyorum.Koxp olmasa cokta zevk alicam ama iste. . . Ben surekli online degilim Ogrenciyim evde kaliyorum kafeden baglandigim bazi saatler var sadece.Pk atip cikiyorum.Suan satilik degil tesekkur ederim .

Eve Net bağlat

• quote:

Orijinalden alıntı: NS4K

quote:

quote:

Eve Net bağlat

Pc yok :)

• quote:

Suan cd yi devre disi birakan (eski haline getiren) bise varmi ? Kimi asasa 900 vuruyorum minorle 2sn de kapatiyo hp yi .

Koxp dışında birşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.