Şimdi Ara

MrSpencer Tanıtım KRONOS ( +9 Cleaver Alındı ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
6.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Suan cd yi devre disi birakan (eski haline getiren) bise varmi ? Kimi asasa 900 vuruyorum minorle 2sn de kapatiyo hp yi .

Koxp dışında birşey yok.

Ah su koxp Np kastirtmadi bugun.
  • Char güzel ap def güzel ap biraz daha arttırılabilir gibi

oynamayıda biliyorsan yatmaz bu char.iyi pklar

itemleri kitlemeyi unutma
  • Bugun ayni itemlerle sadece dd yerine 8dex basili kafalik ile 1305 ap oldu (Wolf+Atak ench sc).Anlamadim ap artti.
  • Scorpion Shield +0 alindi.Clanca kestigimiz boss droplari pay edilince elime gecen gb ve kasadaki bikac item ile SS +0 aldim Resmi en kisa zamanda koyucam.Bu arada Accredit Knight 5 olduk . . . ToBeContinueD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Scorpion Shield +0 alindi.Clanca kestigimiz boss droplari pay edilince elime gecen gb ve kasadaki bikac item ile SS +0 aldim Resmi en kisa zamanda koyucam.Bu arada Accredit Knight 5 olduk . . . ToBeContinueD.

Charı dizdim sayılır tamamen birkaç eksiğim kaldı onlarıda Koman21 adlı arkadaşın 6 Gb i bana ödemesi ile tamamlayacağım clan için en kısa zamanda başvuruda bulunacağım umaram banada yer vardır
  • Komple hayirli olsun Kismet bigun olursun aramizda.
  •  MrSpencer Tanıtım KRONOS ( +9 Cleaver Alındı )
  • hayırlı olsun
  • gerçekten güzel charın var dostum.. Server in kronos oldugunu düşünürsek biraz playerlikle epey zevk alınabilecek bir char.. umarım dahada iyi yerlere gelir..
  • RLB girebilmek için Yan charı kasarken

MrSpencer Tanıtım KRONOS ( +9 Cleaver Alındı )
  • +9 Cleaver Alınmıştır. Karşılığında +5 / 80 Mirage Dagger + Scorpion Shield +0 + 4 GB verdim.

MrSpencer Tanıtım KRONOS ( +9 Cleaver Alındı )
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

Hayırlı olsun.

Sağol kardeş.
  • H.O cle +9 akaR her tüRlü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: edesat
    H.O cle +9 akaR her tüRlü :)

Herturlu :)
  • güzel char yapmışsın dahada geliştirebilirsin ama bu halide ideal benimde bi sorum olacak şu anda 73 asas var elimde 70 questi yapılmamış ve 70 skili açık değil ama +70 exp görevleri yapıldı bu charı 69 a düşürüp baseye girmeyi düşünüyorum böyle birşey mümkünmü bilen bi arkadaş cevaplarsa çok makbule geçer o kadar emeğe yazık olmasını istemiyorum ( konu sahibi arkadaştan özür dilerim yeni konu açamadığım için burdan soruyorum)
  • Boyle durmuyacak elbet gelistiricem :) Soruna gelince 70 gorevini yapmadigin surece lvl dusurup girebilirsin .
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirilhan -- 2 Ağustos 2017; 1:3:30 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.