Şimdi Ara

MrSpencer Tanıtım KRONOS ( +9 Cleaver Alındı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
6.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lvl : 59
    Np : 58.000
    Clan : ToBeContinueD
    Server : Kronos

MrSpencer Tanıtım KRONOS ( +9 Cleaver Alındı )

İtemler
    +8 / 80 Shard
    +9 / 90 Cleaver
    +6 / 13 Dagger Defance Rogue Chitin Helmet
    +8 / 15 Dex Rogue Chitin Pauldron
    +8 / 15 Dex Rogue Chitin Pads
    +8 / 15 Dex Rogue Chitin Gloves
    +8 / 15 Dex Rogeu Chitin Boots
    +0 Old Warrior Pendant
    +0 Old Skeleton Belt
    +0 Old Elf Metal Earring
    +0 Old Elf Metal Earring
    +1 Ring Of Life
    +1 Ring Of Life
    +200 Hp Valkyrie Pauldron
    +100 Hp Valkyrie Helmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 6 Mart 2010; 15:21:10 >

• Shardı ve MD'i +9 Cleaver
    Eme'lerden 1'ini 16/3
    Kolluk ve Ayaklık Chitin'i Fp +8 Yapıp
    1 Adet Yüzüğü Rol Yaparsan
    Birde WP'i +1 Yapman Kesinlikle Gerekli
    Daha güzel bir karakter olabilir
    Iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 12 Şubat 2010; 15:22:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

Shardı ve MD'i +9 Cleaver
    Eme'lerden 1'ini 16/3
    Kolluk ve Ayaklık Chitin'i Fp +8 Yapıp
    1 Adet Yüzüğü Rol Yaparsan
    Birde WP'i +1 Yapman Kesinlikle Gerekli
    Daha güzel bir karakter olabilir
    Iyi forumlar

Güzel Karakter Hedef olarak yüzüklerini dual ROL , Neck olarakta WP +1 +2 yapmanı öneririm başarılar dilerim bende 78 warrioru bozup ardream dönmeyi düşünüyorum..

OLympia Ardreamde oynuordum tanıyanlar vardır belki 2 yıl önceden özledim o günleri :) [ absoulut - NeedSpike4Kill ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS4K -- 12 Şubat 2010; 15:32:55 >
  • Chitinleri fp yapıp artan parayı rol e yatırmasını demek istemiş dikkatli okursan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SroKO

Chitinleri fp yapıp artan parayı rol e yatırmasını demek istemiş dikkatli okursan

Düzelttim

Ardream nasıl şu anda kalabalık mı PK ve VS yapılabilior mu güzel bi şeklde ?
  • Yorumlar icin sagolun.Benimde chara yapicagim eklemeler hemen hemen sizinkilerle ayni.Bende Kafamda sunu tasarladim Dual Shard +8 , WP +1 , dual ROL , Se +2 (belki ilerde Re +2) Yakin zamanda char bu sekili alicak . . .
  • Ardream sahsen benim beklentilerimin cok altinda.Kalabalik degil herkez +80 e kasiyor.Human ve Orc 2 3 cLanin kendi aralarinda geciyo ardream.Ancak genede pk var zevkli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çar tks düsünürmüsün diez 61 lwl %80 itemli
  • Char satilik degil daha tam anlamiyla pk bile atamadim =)
  • Muskederle kapısıyormusunuz birde Kronos ardream ve Rlb kalabalık mı? Gerci bu karsı ırk atack kalkınca millet +80 kasmaya basladı ama olsun
  • Muskederin chari ile kiyaslanamaz )= Cok kalabalik degil , millet 80 kasiyor suanda heveslerini aldiktan sonra ardreama doneceklerdir xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Muskederin chari ile kiyaslanamaz )= Cok kalabalik degil , millet 80 kasiyor suanda heveslerini aldiktan sonra ardreama doneceklerdir xD

ben eski günlerimi özledim baya ..

78 % 50 Warrior satıp ardream ASAS dizmeyi düşünüorum 30 40 GB arasında bi miktar çıkarabilirm sanrm düşünüyorum bakalm
  • Ben bayadır knighta sadece charımla vs atmak icin birde arada kronosda item basmak icin giriyorum fakat bu karsı ırk atack kalkması bana heyecan verdi Su an ya kronosda ardream veya Rlb ya da Ronarkta Rlb kasmayı planlıyorum fakat kararsızım dedigin gibi milletin bi tarafı yemiyo legal pk atmaya o kadar uzun süredir legal pk atmıyorlarki artık illegal pk onlara legal pk gibi geliyor ne yazıkki o yüzden 80 e kasıyorlar ama bu karsı ırka atack 1 hafta daha gec kalksaydı bende2 gb daha karda olacaktım +7 ib bastım eskiden 4-5gb di simdi 3 gbye gitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Validat3 -- 12 Şubat 2010; 22:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Validat3

Ben bayadır knighta sadece charımla vs atmak icin birde arada kronosda item basmak icin giriyorum fakat bu karsı ırk atack kalkması bana heyecan verdi Su an ya kronosda ardream veya Rlb ya da Ronarkta Rlb kasmayı planlıyorum fakat kararsızım dedigin gibi milletin bi tarafı yemiyo legal pk atmaya o kadar uzun süredir legal pk atmıyorlarki artık illegal pk onlara legal pk gibi geliyor ne yazıkki o yüzden 80 e kasıyorlar ama bu karsı ırka atack 1 hafta daha gec kalksaydı bende2 gb daha karda olacaktım +7 ib bastım eskiden 4-5gb di simdi 3 gbye gitmiyor

Olsn sadece iB ucuzlamadı dierleride ucuzluo.. Fakat +8 shard aldı başını gidio maşallah :D

• Bowlar ucuzladi , Daggerlar pahalilasti.Koxpa endeksli piyasalar =) Konuyu dagitmayalim char hakkinda yorumlari duymak istiyorum =)
  • quote:

Bowlar ucuzladi , Daggerlar pahalilasti.Koxpa endeksli piyasalar =) Konuyu dagitmayalim char hakkinda yorumlari duymak istiyorum =)

Char güzel zaten kanka ona söz yok
  • Güzel char ama bencede dual +9 cleaver yap daha iyi olur
  • server a göre çok güzel bir karakter daha iyide olucağına şüphe yok. nediyelim iyi pklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ProtoN.
    server a göre çok güzel bir karakter daha iyide olucağına şüphe yok. nediyelim iyi pklar

En yakin zamanda daha iyi olucak daha baslangic =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS4K

quote:

Bowlar ucuzladi , Daggerlar pahalilasti.Koxpa endeksli piyasalar =) Konuyu dagitmayalim char hakkinda yorumlari duymak istiyorum =)

Char güzel zaten kanka ona söz yok

Saol kardeşim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.