Bildirim
MS DE SNAKE QUEEN ÇIKTI ?(TEKRAR CIKTI)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
normal hocam nadir`de olsa çıkıyor tk , sq gibi gibi -
keşke kesebilcek kadar saglam olsamda kessem :( şans -
İstediğin kadar sağlam ol mage hariç kesemezsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yıl olmuş 2017 hala ms de sq spawnlıyolar -
Kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama ben 2003 de bu oyuna başlamış birisiyim ve ilk defa görüyorum boş mesaj yapmazsan sevinirim. -
İlk defa görüyorum böyle birşey,Monster stone falan mı basıyorlar acaba orada -
Kardeşim şaka yapıyorum alındirdiysam kusura bakma bende 2004 de başladım eskilerden in :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: teknikist
Kardeşim şaka yapıyorum alındirdiysam kusura bakma bende 2004 de başladım eskilerden in :)
Anladım,teşekkür ederim ilgin için.
Sorun şu geçen canlı yayını izledim GM açıkladı durumu. 20 adet ms odası varmış süreklü bu odalara giriliyormuş. Mesela senden önce giren kişi monster summon staff kırdırıyor tek başına rahat keseyim diye. Gidip şansına Snake quen atıyor tabi tek kesemedigi için bırakıp çıkıyor. Aynı odaya giren kişi süreklü bu Sq yu orda görür. Olay bundan ibaretmiş.
Valla sallama mı bilmiyorum da . Sonuçta gerçek bir Gm söyledi. Orda bos cıkmasının mantıgı yok yoksa :D
Ben o açıklamaya inanmıyorum. Kimse tek başına girdiği MS'de boss atıp kesmez. Çünkü güçlü bir boss geldiğinde kimseden yardım isteyemez. Boss boşa gider. Bence moradonda atılan bosslar yürüyerek oraya geliyor. Bug yani. -
Olabilir diğer türlü gerçekten sacma oluyor çünkü tek başına heleki Server yeniyken kastı atacaklarını düşünmüyorum
dün benim girdiğimde HQ vardı ms atıyorlar dedikleri gibi -
Banada bug gibi geliyor. Gm aciklamalarini bende izlemistim inandırıcı gelmedi. Oyunu aktif oynamam oylesine takilirimda oyunda bug kayniyor leş oyun.
Banada obl atmıstı temızınden 1.5 gb -
Hocam 13 yıldır oynuyormusun yeniliklere nasıl ayak uydurabildin nasıl sindirebildin ben 1453 sonrası yenilikleri bir türlü hazmedemedim
quote:
Orijinalden alıntı: JaReD22
Hocam 13 yıldır oynuyormusun yeniliklere nasıl ayak uydurabildin nasıl sindirebildin ben 1453 sonrası yenilikleri bir türlü hazmedemedim
Artik tl dönüyor oyunda sadece insanlar yeniliklere pek bakmiyor -
Hocam farm yaparak oyundan para kazanilirmi gerçek para :)
Eğer mümkünse bir taktik alabilirmiyim dc pre alıp burning stone yada half troll mantiklimi
quote:
Orijinalden alıntı: JaReD22
Hocam farm yaparak oyundan para kazanilirmi gerçek para :)
Eğer mümkünse bir taktik alabilirmiyim dc pre alıp burning stone yada half troll mantiklimi
Server başinda gb fiyati yüksekti o zaman kasilabilirdi şimdide kasabilirsinde değer mi o fiyata kafa ağrisi çekmeye bilemem.
Benzer içerikler
- mage stat dağılımı
- anahtar görevi
- komik kullanıcı adları
- knight online yeni server 2024
- mage master açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X